8.2/10
Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

Reinier Lampe

Wat een geweldige ervaring! Bebo getipt gekregen van een vriend, en die vriend krijgt een dikke fles champagne als dank. De service is bij aankomst fantastisch! Is de 2 uur rijden vanuit Abcoude... Wat een geweldige ervaring! Bebo getipt gekregen van een vriend, en die vriend krijgt een dikke fles champagne als dank. De service is bij aankomst fantastisch! Is de 2 uur rijden vanuit Abcoude meer dan waard. Gelijk wat te drinken en lekker eten van het huis. Er loopt genoeg enthousiast personeel rond die je goed kunnen helpen en veel kennis hebben over de vloeren. Als het je hier niet lukt om voor een (zeer) goede prijs een prachtige, kwalitatieve vloer aan te schaffen, dan ben je niet helemaal lekker. Bebo, super bedankt!!

Beste Reinier,
Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁
Beste Reinier,
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag!

Dijkstra

Super service!

Beste Jeanine,
Beste Jeanine,

Anouk

Snelle service, goede kwaliteit, schappelijke prijs. korting bij meer kopen :) ze staan klaar met koffie en lekkers bij de ingang

Beste Anouk,

Super Positief

Beste Ton,
Beste Ton,

Stefan baaijens

Prijs misleidend aanbod van de website is totaal niet relevant!!!

Beste Stefan,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij vinden het heel vervelend om te lezen dat u onze samenwerking als niet prettig heeft ervaren.
Graag willen wij met u in contact komen...
Beste Stefan,
Hartelijk dank voor uw review.
Graag willen wij met u in contact komen voor een passende oplossing. Als u ons via info@bebovloeren.nl een bericht stuurt dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Graag hopen wij van u te horen.

Els de zeeuw

Na een jaar nog steeds heel blij met mijn eiken vloer

Beste Els,
Beste Els,

van Schaik

Super veel keuze, vriendelijk personeel en vlot geholpen

Hindriks

Vriendelijk en snel geholpen