Hele fijne ontvangst. Meteen aangesproken bij binnenkomst. Als we wat wouden drinken en ons wegwijs maken. Werden al snel aangesproken als ze ons kunnen helpen. Prima service, kleurstaaltje mee voor...Hele fijne ontvangst. Meteen aangesproken bij binnenkomst. Als we wat wouden drinken en ons wegwijs maken. Werden al snel aangesproken als ze ons kunnen helpen. Prima service, kleurstaaltje mee voor thuis om het het bekijken.
Gerard horst
Voor de 2e x snel en perfect geholpen
Dineke vd Laar
Heel veel keus. Vriendelijk personeel
Bryan
Geweldig
Dasselaar
Zeer prettig ontvangen en goed advies gekregen
Linda
Super
Braamhaar
De ervaring met kantoor was prima, redelijk vlot geholpen en vriendelijk personeel. Echter de PVC-leggers waren een drama, mijn ondervloer deugde niet en ze zouden direct weer vertrekken....De ervaring met kantoor was prima, redelijk vlot geholpen en vriendelijk personeel. Echter de PVC-leggers waren een drama, mijn ondervloer deugde niet en ze zouden direct weer vertrekken. Uiteindelijk laten leggen maar ik moest tekenen dat de garantie was vervallen. Midden op de dag moest ik PVC bijhalen wat ze later niet gebruikt hebben. Nu 8 weken verder nog steeds de plinten niet afgewerkt.
Sjoerd Huetink
Bebo levert slechte service nadat ze de vloer verkopen. Heb nu meerdere stoffeerders in huis gehad maar de vloer zit er nog steeds niet netjes in. Meerdere keren gevraagd voor oplossingen maar nu...Bebo levert slechte service nadat ze de vloer verkopen. Heb nu meerdere stoffeerders in huis gehad maar de vloer zit er nog steeds niet netjes in. Meerdere keren gevraagd voor oplossingen maar nu vinden hun het wel goed. Heb zelf uit protest meerwerk ( €220 ) betaald voor 3 plankjes, nu doen ze als of ze de hele vloer eruit hebben gehaald voordat de stoffeerder verder kon. Ze komen helemaal niet met compensaties nadat wij meerdere malen thuis zijn gebleven.. alles bij elkaar zijn wij heel erg ontevreden en ik zou hier ook nooit meer een vloer kopen.
J. Den Boer
Valse informatie. Geen duidelijke communicatie betreft verplichte koppelaankoop!