Top bedrijf! We moesten er vanuit Rotterdam een aardig eind voor rijden maar het was dubbel en dwars de moeite waard! We kwamen met name voor de laminaat aanbieding en zijn geslaagd voor het hele...Top bedrijf! We moesten er vanuit Rotterdam een aardig eind voor rijden maar het was dubbel en dwars de moeite waard! We kwamen met name voor de laminaat aanbieding en zijn geslaagd voor het hele huis! Daarnaast ook voor de tegels voor wc en badkamer. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen, op de verschillende afdelingen, stuk voor stuk allemaal even klantvriendelijk. Als kers op de taart stonden er zelfs gratis belegde broodjes, soep en drinken klaar. Kortom niks dan lof!
Kem spieker
Goed geholpen
Akyut
Goed geholpen goede prijzen
Visscher
Goed en snel geholpen
Hilbrands
G88
Top kwaliteit, goede prijs, top mensen!
P. Bleeker
Vriendelijk en terzake kundig
Ter maat
Super klantvriendelijk goede kwaliteit!!! En nog een gratis lunch, helemaal perfect
Elk techniek
Ja
Fam Kooij
Goede uitleg en vriendelijk personeel. Verwend met heerlijke koffie en cake!! Zeker de moeite waard om te bezoeken!!!