8.2/10
Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

Greidanus

Topzaak! Dit geen grap. Heldere uitleg waarom zo goedkoop. Geen winkel kan hier tegenop.

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁
Beste klant,
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag!

Heine

Hartstikke prima

Beste Bianca,
Beste Bianca,

De Smaak van Twente

Ontzettend goed geholpen! Erg blij met de service en vloer

Greidanus

Wat n masterplek… bij binnenkomst wordt je direct in de watten gelegd. Kom met lege maag, eten drinken gratis ;) Alles is ongedwongen en relaxed. Laagste prijzen. Geen grappen.

Jesper van Bree

Vriendelijk geholpen! Snel onze keuze kunnen maken.

Beste Jesper,
Beste Jesper,

M. Langhout

Super bedrijf! Goede kwaliteit en fantastische klantvriendelijkheid

Beste Marianne,
Beste Marianne,

Maria

De info op de website is misleidend. Er staat dat ze alleen die week de jaarlijkse fabrieksuitverkoop hebben, maar die info staat er al tijden op. Op de website staat dat ze vloeren hebben voor... De info op de website is misleidend. Er staat dat ze alleen die week de jaarlijkse fabrieksuitverkoop hebben, maar die info staat er al tijden op. Op de website staat dat ze vloeren hebben voor 0,48m2, maar dat klopt helemaal niet; dat is alleen maar om klanten te lokken naar de winkel. We hebben 2 uur naar de winkel gereden en vervolgens zie je dat de prijzen op de website niet overeenkomen met de echte prijzen. De goedkoopste vloeren zijn van flut kwaliteit. En de goede kwaliteitsvloeren zijn een stuk duurder. Nog steeds wel ok prijzen, maar het komt totaal niet overeen met de website. Als we dat hadden geweten, dan hadden we niet 1,5 uur heen en terug gereden naar deze winkel. Graag eerlijke info op de website!

Beste Maria,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij vinden het heel vervelend om te lezen dat u onze samenwerking als niet prettig heeft ervaren.
Graag willen wij met u in contact komen voor...
Beste Maria,
Hartelijk dank voor uw review.
Graag willen wij met u in contact komen voor een passende oplossing. Als u ons via info@bebovloeren.nl een bericht stuurt dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Graag hopen wij van u te horen.

J.Steenbergen

Vriendelijke ontvangst alleen prijzen op de website zijn niet terug te vinden in showroom.Bij navraag beetje onduidelijk antwoord waar wij niets mee konden.Heb hier wel een vloer gekocht omdat we... Vriendelijke ontvangst alleen prijzen op de website zijn niet terug te vinden in showroom.Bij navraag beetje onduidelijk antwoord waar wij niets mee konden.Heb hier wel een vloer gekocht omdat we er voor moesten reizen maar prijzen en kwaliteit niet goedkoper of beter dan in bouwmarkt.Als ik het van te voren had geweten hier niet gekocht

Hartelijk dank voor uw review.
Graag willen wij met u in contact komen voor...
Hartelijk dank voor uw review.
Graag hopen wij van u te horen.

Gerda Huiting

Zeer positief

Beste Gerda,
Beste Gerda,

Nathalja

Ik heb goeie ervaring met bebo vloeren ! Dit is de 2e keer dat ik hier ben geweest om laminaat te halen , 1e keer was al 10 jaar geleden ! Maar nu ik weer ga verhuizen heb ik weer voor bebo vloeren... Ik heb goeie ervaring met bebo vloeren ! Dit is de 2e keer dat ik hier ben geweest om laminaat te halen , 1e keer was al 10 jaar geleden ! Maar nu ik weer ga verhuizen heb ik weer voor bebo vloeren gekozen ! Bij binnenkomst werd je vriendelijk begroet met een kop koffie of thee ! We werden vriendelijke geholpen door een verkoper , hij heeft ons verschillende opties laten zien en ook advies gegeven , erg tevreden ! Na afloop kreeg ik nog een leuk cadeau als dank voor mijn aankoop ! Ik ga Bebo vloeren zeker aanbevelen aan college,s , familie en mensen om mij heen !

Al met al zeer tevreden met Bebo vloeren !

Met vriendelijke groet , Nathalja

Beste Nathalja,