Prettig gastvriendelijk en goede service, gevonden wat ik zocht na een 2 uur lange rit. Voor een fantastische prijs. Dankuwel en vooral de gastvriendelijkheid
particulier
Ook is het sinds enige tijd op grond van de Wet Oneerlijke Handelspraktijken verboden om een prijs exclusief BTW (of andere belastingen) te vermelden richting een consument. De prijs inclusief BTW...Ook is het sinds enige tijd op grond van de Wet Oneerlijke Handelspraktijken verboden om een prijs exclusief BTW (of andere belastingen) te vermelden richting een consument. De prijs inclusief BTW is “essentiële informatie” (art. 6:193e BW) en mag dan ook niet ontbreken in een reclame, aanprijzing of aanbod gericht op consumenten.
Het is dus niet toegestaan om een consument een prijs exclusief BTW te melden, ook niet als je erbij zet dat de prijs exclusief BTW is. Er moet echt een prijs inclusief BTW bij staan. (Je mag natuurlijk wél de prijs zowel inclusief als exclusief melde
Fanny
Halve dag in de auto gezeten om een vloer uit te zoeken voor in ons nieuwe huis. Mogen we niet naar binnen, omdat we met ons zoontje van 1 kwamen. Helaas werd er op geen enkele manier meegedacht met...Halve dag in de auto gezeten om een vloer uit te zoeken voor in ons nieuwe huis. Mogen we niet naar binnen, omdat we met ons zoontje van 1 kwamen. Helaas werd er op geen enkele manier meegedacht met ons zodat we toch nog voor een vloer konden kijken.
Post
Snel en prettig geholpen. Mooie vloer voor een goede prijs uitgekozen
De bree
Correct geholpen
Halmingh
Prettig geholpen.
Paus
Top
Karlein
Goed geholpen door Janine, eerlijk en professioneel advies. Bedankt!
Lijkendijk
Je wordt hier altijd op het juiste moment geholpen. Denken goed met je mee en houden van een grapje. Wij komen altijd graag terug.
Paul Hofsté
Goede prijs, service en kwaliteit. Top ontvangen met eten en drinken!!