Goed geholpen. Caroy is een leuke vriendelijke jonge man. Goed advies en hopelijk blij met het laminaat
Arjan
Super veel keuze,vriendelijke mensen,snel geholpen
Michelle
Fam.Holtslag
Wij zijn erg tevreden over Bebo Parket. Met name ook het totaalpakket dat Bebo Parket biedt. Ook is het prettig dat je van te voren weet wat het totaal gaat kosten. Wij zouden dit bedrijf...Wij zijn erg tevreden over Bebo Parket. Met name ook het totaalpakket dat Bebo Parket biedt. Ook is het prettig dat je van te voren weet wat het totaal gaat kosten. Wij zouden dit bedrijf aan iedereen willen aanraden: betrouwbaar,net,vriendelijk en persoonlijk en super scherp geprijsd.
John Holtslag
Vakkundig,vrijblijvend,hartelijk advies/contact
Bruins
Heel goed, uitstekende service
Drenthen
Heel goed
Van Eijnsbergen
Een warm ontvangst bij binnenkomst. Er staan genoeg mensen klaar om te helpen. Fijne service. Erg leuk om eens binnen te wandelen en voor je het weet loop je de deur uit met een nieuwe vloer. Erg...Een warm ontvangst bij binnenkomst. Er staan genoeg mensen klaar om te helpen. Fijne service. Erg leuk om eens binnen te wandelen en voor je het weet loop je de deur uit met een nieuwe vloer. Erg blij mee!!