8.2/10
Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

Kevin Blankenvoort

Zeer goede professionele zaak, goed geholpen

Beste Kevin,
Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁
Beste Kevin,
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag!

annemarie piek

Ontzettend vriendelijke mensen bij de verkoophal
Vragen of ze kunnen helpen of dat je wilt rondkijken.
krijgt gelijk koffie aangeboden.
Maar dan kom je bij het kantoor voor betaling...
Ontzettend vriendelijke mensen bij de verkoophal
Vragen of ze kunnen helpen of dat je wilt rondkijken.
krijgt gelijk koffie aangeboden.
Maar dan kom je bij het kantoor voor betaling en routebeschrijvingen, en dan valt het stil.
De computer was traag dus het duurde wat langer( geen probleem) Maar collegas praten alleen met elkaar.
Wel zijn daar onzichtbaar....werd alleen gevraagd contant of pin!!
Erg jammer, een wereld van verschil met het personeel voor.

Beste Annemarie,
Beste Annemarie,

Tirza

Zeer goed geholpen

Beste Tirza,
Beste Tirza,

Haffmans-Adolfsen

Er was helaas iets misgegaan met de levering van ons parket (te weinig vierkante meters, en wel meer betaald). Bebo deed nergens moeilijk over, het werd meteen opgelost! Prima service!

Duchatteau

Nu al verliefd op onze nieuwe vloer!

Edouw

Service was fantastisch. Opgewacht met een kopje koffie door twee gezellige medewerkers en direct geholpen. Uiteindelijk naar het andere filiaal gestuurd ivm andere soort vloeren. Op de andere... Service was fantastisch. Opgewacht met een kopje koffie door twee gezellige medewerkers en direct geholpen. Uiteindelijk naar het andere filiaal gestuurd ivm andere soort vloeren. Op de andere locatie precies hetzelfde, aardige medewerkers en als bonus een krentenbol. Geholpen door een leuke jonge meid die ons voorzien heeft van advies. Uiteindelijk een keuze kunnen maken voor een mooie vloer.

Top zaak!

Beste Wim,

Lamon

Erg vriendelijk personeel

Mart Tuitert

We zijn ontzettend goed geholpen. Kregen een heerlijk kopje koffie en na afloop een flesje wijn mee naar huis.

Beste Mart,
Beste Mart,

Houtman

Wat een hartelijk en warm welkom als je binnenkort. We kwamen voor tegels in de badkamer. Zijn bijzonder te spreken over de klantvriendelijkheid en de manier waarop je geholpen wordt. En dan de... Wat een hartelijk en warm welkom als je binnenkort. We kwamen voor tegels in de badkamer. Zijn bijzonder te spreken over de klantvriendelijkheid en de manier waarop je geholpen wordt. En dan de verrassing…flesje wijn voor thuis.

Beste Jan,
Beste Jan,