8.2/10
Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

Dho Dienstverlening

Top ervaring goed personeel zelfs een broodje en wat te drinken beter kan je het niet wensen

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review over Bebo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁
Beste klant,
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag!

Tsas

Geweldig!

Beste Patrick,
Beste Patrick,

S.Schaeffer

Voor de 2e keer hier een vloer gehaald, goede prijs/kwaliteitsverhouding. We zijn er weer blij mee!

Beste Simone,
Beste Simone,

Jan Guis

Onvoorstelbaar goed

Beste Jan,
Beste Jan,

Hoogenes

Klantvriendelijk, groot assortiment.
Heerlijk ontvangen met een bakkie koffie!!

Beste Piet,
Beste Piet,

gertjan slappendel

LET OP ER IS GEEN LEEGVERKOOP!!
Wat een misleidende reclame wordt er door dit bedrijf gemaakt zeg. Bah.
LET OP ER IS GEEN LEEGVERKOOP!!
Wat een misleidende reclame wordt er door dit bedrijf gemaakt zeg. Bah.
Geloof niets van die mega super fabrieksleegverkoop (die ze iedere week hebben!), want je komt bedrogen uit.

Er is helemaal geen fabrieksleegverkoop. Ze hebben leuke vloeren hoor en voor een prima prijs (EUR 40,- a EUR 50,- p/m2 voor een houten vloer vind ik een prima prijs). Ik heb er in het verleden al meerdere bij hen gekocht namelijk. Maar die stuntprijzen waar ze mee adverteren (houten vloeren vanaf EUR 8,98) klopt gewoon helemaal niks van. Er staat anderhalve pallet met een restpartij buiten (lees: 11 m2 brandhout) en de rest is gewoon het normale assortiment wat er al 2 jaar staat.

Speciaal gebeld vanwege de 'fabrieksleegverkoop', aangegeven wat ik wilde (een spotgoedkope aanbieding natuurlijk), kon ik niet telefonisch bestellen en moest ik voor langskomen. Er lag nog genoeg op voorraad volgens de dame aan de telefoon. Nou. Helemaal niks wat ook maar in de verte leek op wat ik wilde hebben.

Ik heb bijna 2 jaar geleden nog een 5 sterren review achter gelaten, vooral vanwege de kans op de fiets natuurlijk, en destijds meerdere vloeren bij ze gekocht. Maar na mijn laatste bezoek kom ik hier nooit meer. Ik heb er zelfs een hele nare bijsmaak aan over gehouden en zonde dat ik bij zo'n bedrijf mijn geld heb uitgegeven.

Dat jullie zo met klanten omgaan. Zelfs klanten die al eerder meerdere vloeren bij jullie gekocht heeft. Echt schandalig.

Ik vind het ook zeer opvallend en verdacht, dat het aantal negatieve reacties zo relatief laag is, want ze maken gewoon valse en misleidende reclame en er moeten nog veel meer mensen zich zo teleurgesteld en bedrogen voelen. En ik ga dit ook melden bij de reclame code commissie. Hopelijk doet iedereen dit die zich misleid voelt en voor piet snot 4 uur in de auto zit hetzelfde en stoppen ze met die achterlijke reclames over leegverkoop