8.2/10
Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

Van loon

Goede ervaring ruime keuze en betaalbaar

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁
Beste klant,
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag!

H. Ouwehand

Razendsnel geholpen door het vriendelijke personeel van Bebo. Voor we het wisten waren we al weer onderweg naar huis met een auto vol klik pvc. Lekkere koffie en nog lekkerdere cake. Goeie korting... Razendsnel geholpen door het vriendelijke personeel van Bebo. Voor we het wisten waren we al weer onderweg naar huis met een auto vol klik pvc. Lekkere koffie en nog lekkerdere cake. Goeie korting gehad. Helemaal top!

bol

Tegels Belgie (Hoegaarden) geweldig geholpen door Jacqueline en collega wij zijn ook zeer positief omdat we onze bestelling kunnen ophalen door een door onze gekozen ophaaldatum

Beste Dominique,
Beste Dominique,

Lisa Boudrie

Klantvriendelijk is zeer goed. Goed geholpen en een scherpe prijs!
Informatie op de website kan wat beter betreft de prijs.

Beste Lisa,
Beste Lisa,

Renda Timmer

Top service, vriendelijke mensen, super acties. helemaal top.

Beste Renda,
Beste Renda,

R. lutje Berenbroek

Vriendelijk personeel, we zijn goed geholpen.

Elma van der Hoeven

Grote hal met alle soorten bedekking voor je vloer

Beste Elma,
Beste Elma,

Patrick

Complete misleiding

Beste Patrick,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij vinden het heel vervelend om te lezen dat u onze samenwerking als niet prettig heeft ervaren.
Graag willen wij met u in contact komen...
Beste Patrick,
Hartelijk dank voor uw review.
Graag willen wij met u in contact komen voor een passende oplossing. Als u ons via klantgeluk@bebovloeren.nl een bericht stuurt dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Graag hopen wij van u te horen.

B Conte

Wat een verwelkoming bij het bedrijf , en fijn meedenkend personeel blij met onze pvc vloer

Jim

Geweldig!