8.2/10
Kwaliteit van de producten

Fam. Stoelhorst

Perfect

Beste familie Stoelhorst,
Hartelijk dank voor uw positieve review over Bebo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst...
Beste familie Stoelhorst,
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag!

Smit

Erg vriendelijk meteen bij binnenkomst al of we wat te drinken wouden of wat te eten super service en hoeft niet lang te wachten

Surup

Super

Muter

Goede hulp

Beste Marion,
Beste Marion,

Hanssen

Mooie houten vloeren en meedenkende medewerkers. Dank voor de koffie!

Mariyem Kerlus

Snel geholpen, erg gastvrij en goede begeleiding.

Beste Mariyem,

Super service en goedkoop

Beste Tim,
Beste Tim,

Myra Pilar

Zeer gastvrije onthaal met koffie, broodjes en cake! Ruime keuze, eerlijk advies en concurrerende prijzen. Aanrader!!

Beste Myra,
Beste Myra,

Dj

Groot aanbod, vriendelijk personeel!