8.2/10
Kwaliteit van de producten

Het riethuis

Proma. Ben regelmatig klant

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁
Beste klant,
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag!

Janet

Nadat we een probleem wat een welles nietes spelletje werd. Zijn we er toch samen goed uit gekomen. Top.
Over personeel niets te klagen. Altijd vriendelijk en netjes te woord gestaan.

Beste Janet,
Beste Janet,

Gerrit

Heel vriendelijk geholpen zeer goede uitleg

Beste Gerrit,
Beste Gerrit,

Naomi Rijnvis

Super fijn geregeld was iets niet leverbaar word netjes bij ons thuis afgeleverd aankomende week en hoeven we niks extra’s voor te betalen. Kortom super geregeld

Beste Naomi,
Beste Naomi,

Bart Jacobs

Mooi aanbod en erg vriendelijke service

Beste Bart,
Beste Bart,

Hwa Dijkhuis

Super service

Beste Maria,
Beste Maria,

Olde Monnikhof

Prima, hartelijk welkom, goed geholpen!

Joël

Uitstekende Hulp.