8.2/10
Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

Voorend

200 km gereden voor laminaat wat op de website aangeboden werd was dit niet eens in het assortiment, vind dit heel slordig en gisteren nog gebeld dat of het er was dit werd bevestigd, ik ben er... 200 km gereden voor laminaat wat op de website aangeboden werd was dit niet eens in het assortiment, vind dit heel slordig en gisteren nog gebeld dat of het er was dit werd bevestigd, ik ben er niet vrolijk van.
Gr Peter

Beste Peter,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij vinden het heel vervelend om te lezen dat u onze samenwerking als niet prettig heeft ervaren.
Graag willen wij met u in contact komen voor...
Beste Peter,
Hartelijk dank voor uw review.
Graag willen wij met u in contact komen voor een passende oplossing. Als u ons via klantgeluk@bebovloeren.nl een bericht stuurt dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Graag hopen wij van u te horen.

Klaas

Zeer klantvriendelijk en leuke ontvangst.

Beste Klaas,
Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁
Beste Klaas,
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag!

Hayat

Perfect goed geholpen goede service erg begripvol geholpen door een dame genaamd Willian. Vriendelijk geduldig en laminaat is goed koop erg leuke locatie ook koffie en thee staat klaar voor de... Perfect goed geholpen goede service erg begripvol geholpen door een dame genaamd Willian. Vriendelijk geduldig en laminaat is goed koop erg leuke locatie ook koffie en thee staat klaar voor de kleintjes een ballenbak kleuren kortom heb ze via Google gevonden geen spijt van ik raad zeer aan personeel erg vriendelijk

Beste Hayat,
Beste Hayat,

Marina

Wat enthousiast werd ik toen ik binnen liep in Bebo Etten-Leur! Bij de ingang een koffie/eet kraampje waar ik supervriendelijk te woord werd gestaan door een mevrouw en een capo kreeg. Mijn oog viel... Wat enthousiast werd ik toen ik binnen liep in Bebo Etten-Leur! Bij de ingang een koffie/eet kraampje waar ik supervriendelijk te woord werd gestaan door een mevrouw en een capo kreeg. Mijn oog viel meteen op de juiste trapbekleding en ook weer zo vriendelijk geholpen door Tom, alles was duidelijk en het was bijna jammer dat ik zo snel klaar was, maar alles was top! Service, product, kwaliteit en ook zeker de prijs! Hiervoor ging ik, maar dat ik met zo'n blije bakkes de zaak verliet had ik niet verwacht :-)

Beste Marina,
Beste Marina,

Gijs

Organisatie die afspraken niet nakomt, je achteraf allerlei kosten probeert te laten betalen (afvalkosten €100 euro voor weggooien van 5 dozen plastic) en creatief rekent in offertes (zoals;... Organisatie die afspraken niet nakomt, je achteraf allerlei kosten probeert te laten betalen (afvalkosten €100 euro voor weggooien van 5 dozen plastic) en creatief rekent in offertes (zoals; egaliseren met net zoveel meters als leggen van de vloer inclusief zagverlies - de meters zagverlies hoeven ze niet te egaliseren)

Mijn advies kijk veder en gaan naar een betrouwbare partij

Beste Dirk,
Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring met ons.
Zoals besproken tijdens ons contact, konden wij de vloer helaas...
Beste Dirk,
Zoals besproken tijdens ons contact, konden wij de vloer helaas niet egaliseren omdat er geen vaste trappen in de woning aanwezig waren. Onze legger is die ochtend aanwezig geweest, maar heeft zijn werk niet kunnen uitvoeren, wat leidde tot kosten die wij volledig voor onze rekening hebben genomen.
U heeft ervoor gekozen de PVC-vloer te annuleren, en wij hebben het volledige bedrag aan u teruggestort. Hoewel er door een administratieve vertraging enige vertraging optrad, is het bedrag binnen enkele weken alsnog naar u overgemaakt. Wat betreft de visgraatvloer, deze is naar tevredenheid gelegd, en we hebben hier geen verdere meldingen van ontvangen.
Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en spijt het ons dat u deze situatie als onbevredigend heeft ervaren. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op via: 0546 566 127. We staan u graag te woord.
BeBo Vloeren

Bebo Vloeren Etten -Leur B.V.

In woord geweldig. Onze complimenten voor de medewerkers en de klantvriendelijkheid. Wij zijn supergoed geholpen door Alexis en Linda. Zijn dachten echt met ons mee.

Beste Anneke,
Beste Anneke,

Fam. Mastenbroek

Laminaat vloer gekocht in Etten-Leur. Bij binnenkomst direct verkoper op ons af en gaf ons de nodige zinvolle informatie over de vloeren. Ruime keus en genoeg mogelijkheden. Opvallend dat je gratis... Laminaat vloer gekocht in Etten-Leur. Bij binnenkomst direct verkoper op ons af en gaf ons de nodige zinvolle informatie over de vloeren. Ruime keus en genoeg mogelijkheden. Opvallend dat je gratis eten en drinken kan krijgen, wat een luxe. Ook aan kinderen is gedacht met een speelhoekje. Goed en snel geholpen bij aankoop, betaling en afhalen. Indien nodig, zeker nog een keer langs. Zullen anderen aanbevelen. Toppie !

Beste familie Mastenbroek,
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst...
Beste familie Mastenbroek,

Mayke van den Beemd

Geholpen door Kimberly, heel klantvriendelijk, echt superblij met haar advies.

Beste Mayke,
Beste Mayke,

Ries reijerse

Ries reijerse utrecht zeer goed behandeld door een van de verkoopster goede ontvangst zeer vriendelijk neem de tijd om een product te vinden en dan ook nog geslaagd bvd

Beste Ries,
Beste Ries,