8.2/10
Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

Bianca

Goede zaak en zeker goedkoop

Beste Bianca,
Hartelijk dank voor uw positieve review over Bebovloeren😁.
Wij wensen u veel plezier met uw producten, mocht u in de toekomst weer iets nodig hebben.. wij helpen u heel graag....
Beste Bianca,
Hartelijk dank voor uw positieve review over Bebovloeren😁.
Wij wensen u veel plezier met uw producten, mocht u in de toekomst weer iets nodig hebben.. wij helpen u heel graag. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze win actie? Als u de mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer kunt u het aankoopbedrag terug winnen!

Raymond

Bij magazijn kunnen ze een lesje nemen qua vriendelijkheid van de mensen in de showroom. (1,5 punt af door magazijn) Verder wel blij met de vloer. Fijn dat deze gelijk mee kon.

Beste Raymond,
Beste Raymond,

Jurjus

Beste Jurjus,
Beste Jurjus,

Marieke

Heel vriendelijke ontvangst, fijn geholpen en goede kwaliteit.

Beste Marieke,
Beste Marieke,
Team Bebovloeren."

Bebo Parket

Veel keuzen, leuke prijzen en ik ben snel geholpen ondanks dat het personeel pauze had.

Danique

Spotprijzen en goedeservice met leuke (gratis) koffie bar snel geholpen, super blij met mijn eerste vloer!!

Beste Danique,
Beste Danique,

Joanne Oostra

Vlot en vriendelijk geholpen, advies compact en meedenkend

Beste Joanne,
Beste Joanne,

Marit Hunneman

Erg behulpzaam en klantvriendelijk. Laten je eerst even rustig kijken. Goede ervaring en mooie prijzen! Aanrader!

Beste Marit,
Beste Marit,

Bussing

Geoliede machine. Snel en duidelijk

Remco van Santen

Fijne service. Bij binnenkomst gelijk verwelkomd met koffie en thee en een hapje. Heel snel een mooie vloer uitgekozen. Bedankt voor de goede service!

Beste Remco,
Beste Remco,