P.J. van Dongen

Goede website, heldere communicatie, afspraken worden precies nagekomen, producten van prima kwaliteit: wat ze beloven maken ze ook waar.

Uitstekend.

Bijzonder vriendelijk en snelle accurate levering.

nee

Mattie Warmerdam

De twinbox is echt super handig! Ik heb telefonisch overleg gehad omdat ik het lastig vond om de matrassen te bestellen zonder dat ik deze kon testesn. In overleg zijn de matrassen geleverd met de... De twinbox is echt super handig! Ik heb telefonisch overleg gehad omdat ik het lastig vond om de matrassen te bestellen zonder dat ik deze kon testesn. In overleg zijn de matrassen geleverd met de mogelijkheid deze weer mee terug te geven aan de chauffeur. Ook heb ik extra hoezen laten maken voor losse kussens en deze zijn helemaal goed! De bezorging verliep goed, de chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam!

mooi product, meedenken, telefonisch overleg en betalen bij aflevering.

Tip: bij twijfel over de keuze van het matras, 2 mogelijkheden meegeven zodat er thuis een keuze gemaakt kan worden.
Tip: de kosten van het plaatsen en monteren van de twinbox verwerken in de...
Tip: de kosten van het plaatsen en monteren van de twinbox verwerken in de prijs.

fam van der Wal

Prettig

Het bestellen ging soepel, de levering snel en het bed/de bedden top!

Geen, alleen kreeg ik de after salesregel niet weg ...

Prima ervaring, snelle service, goed te woord gestaan,goede uitleg, professioneel.
Bijzonder aardig chauffeur, zeer behulpzaam.

Prima. snelle levering, vriendelijk contact.

mooi product

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg in de showroom.

Alles volgens afspraak afgewikkeld. Prima

Men neemt de tijd om het eea uit te leggen en laten je als klant vrij (zonder druk) om het moment van aankoop zelf te bepalen

Op de websiter duidelijker aangeven wanneer de showroom bezet is, of aangeven dat je vantevoren voor een afspraak beter kunt bellen

Reactie Bedboxholland.nl:

Bedankt voor uw reactie, wij hebben onze openingstijden op de website vermeld.

Jos Janssen

Duidelijke website, goede telefonische aanvullende informatie, levering conform afspraak, perfect product, tevreden logés.

Bestelling verliep perfect

Bed besteld

Snelle reaktie, super levering en uiterst flexibel in het aandragen van een oplossing.