RPElektrotechniek

Hakuna Matata Dogsupport

Snelle levering van de door mij bestelde vloerplaat , alleen mistte ik een werkinstructie en de gaten voor de sjorhaken in de vloer, misschien dit als optie vermelden op de website.

Vriendelijke, behulpzame mensen aan de telefoon gehad die netjes hebben gehandeld en alles op een correcte klantvriendelijke manier.

Installatiebedrijf Edwin Koudijs

Adviesbureau Mare

Snelle levering, netjes en degelijk verpakt. Kwalitatief uitstekend.

Braam Machine Service

Super snelle levering vlotte service

Jeroen

Mijn eerste ervaring met vhd was meteen goed!! Mooie laden bakken besteld en netjes afgeleverd! Gemonteerd in mijn bestelbus. En ik heb er veel profijt van!!

Er wordt goede service en kwaliteit geleverd!

A. Meinster

Bij telefonische vragen over de levering zeer vriendelijk geholpen. Ook door de chauffeur bij aflevering.

New Paint

Super. Er was wat verkeerd geleverd na een telefoontje werd het gelijk recht gezet.

Goede ervaring met bedrijfswageninbouwwinkel. Snelle reactie op vragen, zelfs buiten de reguliere kantoor tijden.

Reageren en leveren snel

Vriendelijk telefoon contact, Snelle levering. Product info op de site onvolledige info
Echter helaas verkeerde lampjes (24 V i.p.v. 12V) geleverd, dus onjuist weer inpakken, naar postkantoor brengen etc.

Direct aangeboden juiste lampen te zenden