Productinformatie/advies
Communicatie

Wagemaker

Advies was prima

M. Bos

Alles prima verlopen goed advies

Amstelveen

Zeer klantvriendelijk en niet opdringerig

Reactie Beds & Bedding:

Vriendelijk bedankt en heel fijn te lezen dat u dit zo heeft ervaren! Graag tot ziens.

matthijs gaastra gerber

Alles goed geregeld en geleverd

Harry Keur

Vriendelijkheid gaf ons weer de doorslag, en zeker niet onbelangrijk, het gekochte bed, is perfect. We zijn er erg blij mee! Ook de service van de mannen van het ransport. Harde, vriendelijke... Vriendelijkheid gaf ons weer de doorslag, en zeker niet onbelangrijk, het gekochte bed, is perfect. We zijn er erg blij mee! Ook de service van de mannen van het ransport. Harde, vriendelijke werkers. Chapeau!

Reactie Beds & Bedding:

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en positieve beoordeling. Veel fijne nachten gewenst en tot de volgende keer!

Dirk Albers

Vakkundig advies snelle en nette levering

Ed Wellink

Perfecte behandeling en uitleg tijdens aankoop matras

Zethof

Wij zijn tevreden over de verkoopinformatie en advies in de winkel, maar minder tevreden over de aflevering wat betreft het monteren en plaatsen van bed (niet netjes).

Reactie Beds & Bedding:

Vriendelijk bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat de levering niet geheel naar wens is verlopen. Gelukkig hebben we hier nog even contact over gehad en is dit opgelost. We wensen u veel... Vriendelijk bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat de levering niet geheel naar wens is verlopen. Gelukkig hebben we hier nog even contact over gehad en is dit opgelost. We wensen u veel plezier van uw nieuwe bed en veel fijne nachten!