Productinformatie/advies
Snelheid/levertijd
Productkwaliteit
Communicatie

C.J. van Weerdenburg

Snellere levering dan verwacht. Soepel in gevraagd uitstel levering. Nette Installatie bedden.

Marianne Steenvoorden

Mijn ervaring was heel fijn. Daar ik terug naar Nederland verhuisde na een lange tijd, was mijn bed eerder klaar voor levering als ik. Het kon worden opgeslagen totdat mijn huis klaar was voor de... Mijn ervaring was heel fijn. Daar ik terug naar Nederland verhuisde na een lange tijd, was mijn bed eerder klaar voor levering als ik. Het kon worden opgeslagen totdat mijn huis klaar was voor de levering. Eindelijk was het zover en ik kon in mijn eigen bed slapen. Vanaf de eerste nacht heerlijk geslapen. I love my bed. It looks great, but above all, I sleep very well.
De bediening was geweldig en helpful.
Beds en Bedding is zeer aan te bevelen.

Marianne Steenvoorden

Reactie Beds & Bedding:

Bedankt voor deze mooie score en fijne woorden! Heel mooi te lezen dat alles naar wens is verlopen en u heerlijke nachten ervaart. Geniet er van en graag tot ziens.

Van Herteryck

Prettige voorlichting

marjoleine

Fijne winkel met groot assortiment. personeel neemt de tijd en doet veel moeite om alles goed uit te leggen

Reactie Beds & Bedding:

Vriendelijk bedankt voor het achterlaten van uw ervaring. Veel fijne nachten gewenst en tot een volgende keer!

marjo

Goed advies ,vriendelijk personeel en niet opdringerig en door drammen.

Reactie Beds & Bedding:

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Heel fijn te lezen dat u onze service zo positief heeft ervaren. Geniet van uw aankoop en graag tot ziens!

Cor en Wil

Vriendelijk en ruime tijdskeuze en geen druk

E. A. ter Huizen

Zeer eerlijke verkoopster. Veel product kennis en luistert goed naar de wensen van de klant.

Reactie Beds & Bedding:

Vriendelijk bedankt voor de fijne woorden en mooie beoordeling. We wensen u veel fijne nachten en graag tot ziens!

Wiertz

Heb al eerder een bed gekocht e.d. en nu een nieuw bed besteld wat ik nog moet ontvangen.

Shane Sahetapy

Wij zijn enorm goed geholpen door Beds & Bedding, met name door Mick in het bijzonder!

Reactie Beds & Bedding:

Fijn te lezen dat alles naar wens was en bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel fijne nachten gewenst en de groeten van Mick!