Zeer tevreden
Pluspunten
Snelle reactie en snelle levering. Niet meer en minder dan wat je zou verwachten.
Mijn mail met vragen werd snel en adequaat beantwoord. De glassculptuur werd zeer zorgvuldig ingepakt
Ik bestelde op de site een sokkel en vroeg of daar een gat in geboord kon van een bepaalde diepte. Het antwoord was een knip en plakwerk van mijn vragen met daartussen stukken antwoord, hetgeen niet...
Ging niet helemaal goed met de koeriersdienst maar dan merk je ook gelijk dat je met klantgerichtheid en service te maken hebt. Verzendkosten zijn (bij met name kleinere stukken) iets hoger dan...
Niks geen pluspunt
Ook met deze bestelling verliep alles naar wens. Wij zijn erg tevreden over alle geleverde producten.
Een betrouwbaar bedrijf, welke de afspraken na komt. Bedankt!
U kunt met een gerust hart bij Beeldenmarkt.nl bestellen. Wij kochten de 3 glazen regenboog druppels gezamenlijk. In combinatie staan ze prachtig op onze tafel. Wij zijn er erg blij mee.
De...
De bestelling en levering gingen prima en snel!
Na de bestelling werden we uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang. Snelle levering.