P. de Lange

Blij met Beeldenmarkt

Peter Kesler

Mooie sculptuur.

Pluspunten

Sculptuur oké!
Bezorging oké.
Boven €75,- gratis verzending, sculptuur €74,50....... dus ong. €10,- verzending??
Spelregels??? Tja.

T.W. de Wachter

Leuk object voor in de tuin

Pluspunten

Ik kwam de Edelstalen windvanger mono 2, 40 cm bij mijn zoektocht op het internet tegen en ik was vrijwel meteen verkocht. Ik heb een pergola boven mijn vijver waar de windvanger mooi aan hangt. Wat... Ik kwam de Edelstalen windvanger mono 2, 40 cm bij mijn zoektocht op het internet tegen en ik was vrijwel meteen verkocht. Ik heb een pergola boven mijn vijver waar de windvanger mooi aan hangt. Wat mij betreft een aanrader! Verder is alles snel en netjes afgehandeld.

Elfride bong kiepe

Was

Pluspunten

uitstekende snelle service

A.A. Vlemmix

Helemaal goed!

Pluspunten

Voldoende keus

Saartje58

Prima!!

Pluspunten

Duidelijke website met leuke en mooie dingen. Telefonisch contact was prima. Uitstekend verpakt. Levering was supersnel, zelfs in deze tijd.

Ingrid Prevoo

Glazen tulpen

Pluspunten

Ik had 3 glazen tulpen besteld. Eerste levering 2 tulpen. Tweede levering die ene tulp wat er niet bij zat, de dag erna al geleverd na telefonisch contact. Keurig en netjes afgehandeld. Chapeau

Ada van der Hagen

Mooooii

Pluspunten

Een mooi en prachtig beeld ontvangen snel en perfect.
Staat erg mooi echt een beeldvanger.

I Sluiter van dijk

Super service

Pluspunten

Ik had een mooie glazen druppel voor mijn tante besteld die 75 werd.
Beeldenmarkt had er heel netjes een kaartje erbij gedaan

E Hermans

Bloembakken

Pluspunten

mooie bloembakken geleverd gekregen, snelle levering, goed contact, netjes bezorgd door de bezorgservice , geen beschadigingen