H van den Dries

Diverse producten

Pluspunten

Producten waren zeker mooi zoals we ze hadden voorgesteld.
Producten waren zeker mooi zoals we ze hadden voorgesteld.
Klantenservice heeft prima werk geleverd nadat er 1 glassculptuur was beschadigd (product was zeker goed verpakt) toch snel een vervangend exemplaar ontvangen.

Toos Schelle

Lampje

Pluspunten

Zeer tevreden.

Terloo Holding BV

Prima Service en prijs/prestatieverhouding

Pluspunten

Ben een hardstenen zuil gaan halen, werd keurig te woord gestaan en snel geholpen.

Fam. Bonte

Gekocht

Pluspunten

super blij met mijn aankopen netjes geholpen fijne zaak

Mevr. van Bussel

Kado uitzoeken

Pluspunten

We werden héél vriendelijk ontvangen en kregen alle ruimte om rond te kijken. Ondertussen werd ons een lekker kopje koffie aangeboden. We zijn zelfs in het magazijn een kijkje mogen nemen. Al met al... We werden héél vriendelijk ontvangen en kregen alle ruimte om rond te kijken. Ondertussen werd ons een lekker kopje koffie aangeboden. We zijn zelfs in het magazijn een kijkje mogen nemen. Al met al heel klantvriendelijk. Alle mogelijkheden werden uitgelegd. Goed geslaagd! Blij met ons kado!

Mevr. Valkenburg

Ophalen kado

Pluspunten

Ik kwam alleen de spullen ophalen die mijn collega graag wilde hebben. De zaak zag er mooi uit, leuke producten, kom zeker nog keertje terug. Alle cadeautjes werden mooi ingepakt en terwijl ik... Ik kwam alleen de spullen ophalen die mijn collega graag wilde hebben. De zaak zag er mooi uit, leuke producten, kom zeker nog keertje terug. Alle cadeautjes werden mooi ingepakt en terwijl ik wachtte kreeg ik een lekker kopje koffie met iets lekkers. Heel klantvriendelijk

Fam. Schreurs

Zoektocht naar een decoratief zuiltje

Pluspunten

Via internet dit adres gevonden, een enorme keuze en vriendelijke bediening.
Waren op zoek naar een zuiltje en hebben onze keuze kunnen maken.

W.G.M. Gubbels

Lichtplateau

Frank Vincent

Super

Pluspunten

wat een fijne gezellige verkoopster. Op z'n Brabants
En mooie producten