Yvonne

Positief

Pluspunten

Met surfen op internet op de website gekomen, mooie,uitgebreide site. Daarna zijn we de beelden gaan bekijken, ik kan alleen maar positief zijn over alles. De gastvrije ontvangst, grote keuze, en... Met surfen op internet op de website gekomen, mooie,uitgebreide site. Daarna zijn we de beelden gaan bekijken, ik kan alleen maar positief zijn over alles. De gastvrije ontvangst, grote keuze, en mooie beelden. Wij hebben een boeddha gekocht en zijn er zeer tevreden over.

M. Veenvliet

Aanrader

Pluspunten

Prachtige beelden en een zeer goede service! Ook mijn vragen per email werden binnen een paar uur beantwoord, wat erg fijn was. Ik zal HO-Jeuken absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar... Prachtige beelden en een zeer goede service! Ook mijn vragen per email werden binnen een paar uur beantwoord, wat erg fijn was. Ik zal HO-Jeuken absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar een mooi cadeau voor zichzelf of voor een ander.

Andre Dumont

Uitstekend

Pluspunten

Wij hebben de beelden (boeddhas) in de originele houten krat ontvangen. Normaal gebeurt het ontkratten door HO-Jeuken. Dit hebben we nu zelf gedaan. Mits men voorzichtig te werk gaat met een kleine... Wij hebben de beelden (boeddhas) in de originele houten krat ontvangen. Normaal gebeurt het ontkratten door HO-Jeuken. Dit hebben we nu zelf gedaan. Mits men voorzichtig te werk gaat met een kleine koevoet is het zelf ontkratten verder geen probleem. (De plankjes simpelweg doorzagen met bv een decoupeerzaag zou wellicht n

Yvonne en Roel

Perfect opgelost

Pluspunten

5 jaren geleden een prachtig beeld kado gekregen van onze kinderen ter eren van ons 35jarig samen zijn.Na een strenge winter is er toch iets mis gegaan met het beeld en is door het bedrijf op en... 5 jaren geleden een prachtig beeld kado gekregen van onze kinderen ter eren van ons 35jarig samen zijn.Na een strenge winter is er toch iets mis gegaan met het beeld en is door het bedrijf op en perfecte manier opgelost, zodat we iedere dag kunnen genieten van het man/vrouw beeld en hij staat weer prachtig in onze nieuwe tuin.

Joels

De moeite waard

Pluspunten

Voor mijn 65e verjaardag heb ik prachtig kunstwerk uitgezocht. 's Zomers een mooie fonteijn en nu doet 't dienst als een prachtig kunstwerk in onzze tuin.Heb heel veel complimenten gekregen. Uw... Voor mijn 65e verjaardag heb ik prachtig kunstwerk uitgezocht. 's Zomers een mooie fonteijn en nu doet 't dienst als een prachtig kunstwerk in onzze tuin.Heb heel veel complimenten gekregen. Uw Beeldenmarkt is zo divers en zo prachtig uitgestald, dat 't een genot was om daar door heen te lopen. Wij werden gastvrij ontvangen en goed geinformeerd dat wij met alle plezier jullie adres en site ,aan onze vrienden en kennissen door hebben gegeven. Een bezoek is zeker de moeite waard.Wij komen zeker nog eens terug !!

Ilonka

Goede communicatie

Pluspunten

Zeer goede en duidelijke communicatie. Erg vriendelijke mensen. Levering is goedkoop en keurig op het ingeplande tijdstip. Produkt is erg mooi. Top!!

Nicole Nijhoff

Super service

Pluspunten

We hebben een mooi beeld besteld als momument voor overleden bewoners van ons verpleeghuis. Door bewoners, familieleden en medewerkers is het met bewondering ontvangen. Super service!

Rob vd Heijden

Keus is enorm

Pluspunten

Mensen die tenminste direct reageren op een vraag ik heb dit anders mee gemaakt en de fotos zijn erg duidelijk ik ben nog aan het zoeken want de keus is enorm!! de bezorgkosten vind ik ook niet hoog... Mensen die tenminste direct reageren op een vraag ik heb dit anders mee gemaakt en de fotos zijn erg duidelijk ik ben nog aan het zoeken want de keus is enorm!! de bezorgkosten vind ik ook niet hoog dus ik ben benieuwd als we de beelden enz strks thuis in de kamer hebben staan.

Geesink

Pluspunten

Wij hebben een natuurstenen sokkel gekocht. Precies wat wij zochten en wat door een duidelijke foto bevestogd was. Dit na een zeer accurate en duidelijke email-wisseling. Het bedrijf reageert erg... Wij hebben een natuurstenen sokkel gekocht. Precies wat wij zochten en wat door een duidelijke foto bevestogd was. Dit na een zeer accurate en duidelijke email-wisseling. Het bedrijf reageert erg snel op vragen en houdt zich aan zijn beloften.

F. Saarloos

Kwaliteit

Pluspunten

Presentatie en kwaliteit van artikelen is erg goed. Overzichtelijk getoond en uitzoeken kan in alle rust en desgewenst met ondersteuning. Bezorging en afspraken worden goed nageleefd, tevens was de... Presentatie en kwaliteit van artikelen is erg goed. Overzichtelijk getoond en uitzoeken kan in alle rust en desgewenst met ondersteuning. Bezorging en afspraken worden goed nageleefd, tevens was de bezorging goed en hulpvaardig.