Content
Pluspunten
Wij hebben bij Martin een gezellige, dikbuikige Boeddha gekocht. Deze werd netjes thuisbezorgd en heeft een prominent plaatsje in onze tuin gekregen. Wij zijn er content mee!
Wij hadden een beeld gekocht waar we nu ontdekten dat er een productiefout in zat. Na contact opgenomen te hebben met fam.Jeuken werd dit direct opgepakt, en hebben we binnen 2 dagen weer een nieuw...
Vestiging in Someren. Prachtig ingerichte tuin met heel mooie beelden. Hartelijke mensen en behulpzaam met het zoeken, maar laten je ook gewoon alleen, zodat je rustig rond kunt kijken.
Mooi artikel. Goed geholpen. Heldere communicatie.De site kan iets beter worden ingericht. Het kan duidelijker aangegeven worden hoe de afbeeldingen van de beelden kunnen worden bekeken.
Goede overzichtelijke website en snelle +plezierige communicatie middels email. Prijs / kwaliteit lijkt mij prima in verhouding
In 1 woord geweldig! Heb het beeld via een plaatje besteld, in de werkelijkheid was het precies zoals ik bedoelde. Heel tevreden over de snelle mailtjes bij een vraag van mijn kant! Hiervoor ook...
Ik kreeg snelle reacties op mijn vragen. Helder en duidelijk beantwoord, super snelle levering. Kortom perfect!
Als buitenlandse (lees Belgische)klant werd ik mooi begeleid via mail de praktische site hielp me reeds vooraf, maar vooral de opvolging verder tot en met de levering thuis waren uitmuntend knappe...
Het was een prettig contact via e-mail. Er werd snel gereageerd op vragen. En het tuinbeeld is mooi op tijd geleverd en ziet er goed uit. Iedereen hield zich aan de gemaakte afspraken.
Na heel wat rondstruinen op internet, kwam ik uit op deze site. Heb gebeld en dezelfde dag zijn de artikelen nog op gestuurd. Super! Dank je wel!