Annie van Lieshout

Levering

Pluspunten

Prima e-mail contact en snelle, correcte levering

Jolanda Petra Berger

Levering

Pluspunten

Correct gehandeld, duidelijk gecommuniceerd en alles netjes verpakt.

Familie van Deursen

Geweldige tuinbeelden super service!

Pluspunten

Grote keuze uit kleine en grote tuinbeelden. Fijn dat we in de gelegenheid werden gesteld om op afspraak een uurtje te komen kijken op locatie in Someren. In de showroom vind je een uitgelezen... Grote keuze uit kleine en grote tuinbeelden. Fijn dat we in de gelegenheid werden gesteld om op afspraak een uurtje te komen kijken op locatie in Someren. In de showroom vind je een uitgelezen collectie glaswerk. Uiteindelijk een prachtig tuinbeeld van een kunstenaar uit Zimbabwe uitgekozen en een bijpassende zuil. Staat nu in onze tuin; wat zijn we er superblij mee!

van der Steenstraeten

Fijne Zaak

Pluspunten

Mijn vrouw en ik zijn erg tevreden over de service en het assortiment van beeldenmarkt.nl.
Veel keuze en fijne bediening.

Poos Assurantiën B.V.

Aankoop zuilen

Pluspunten

Afgelopen zaterdag op afspraak de Beeldenmarkt bezocht voor 3 zuilen welke wij op ons kantoor gaan gebruiken. Fijne persoonlijke service en onder het genot van n kopje koffie de factuur betaald.... Afgelopen zaterdag op afspraak de Beeldenmarkt bezocht voor 3 zuilen welke wij op ons kantoor gaan gebruiken. Fijne persoonlijke service en onder het genot van n kopje koffie de factuur betaald. Alle COVID-19 regels werden toegepast

F Temminck

Bedrijf.

Pluspunten

Levering op tijd. Summiere beschrijving bijgevoegd. Verder goed.

Jan van der Laan

Goede service

Pluspunten

Goede en snelle service.

Raymond Teirlinck

Beeld & sokkel

Pluspunten

Info naar en info van waren perfect en zeer vriendelijk.
Bij het leveren heb ik echter geen telefoontje vooraf gekregen (afspraak was 30' vóór levering).
Voor de rest was alles perfect,...
Info naar en info van waren perfect en zeer vriendelijk.
Voor de rest was alles perfect, waarvoor dank
Het spontaan terugbetalen van een deel van de leveringskost heeft me ook aangenaam verrast.

Mireille Kerremans

Plantenbak

Pluspunten

Vlugge levering.Mooie kleur.Dacht dat de vlechtdraad dikker was

Kim

Top

Pluspunten

Product binnen een paar dagen in huis. Het was super netjes ingepakt om beschadiging te voorkomen. Heel blij mee.