P. de Munck

snelheid van afwikkeling

Martine

Mooi ondergoed, prima kwaliteit. Mijn dochter is er heel blij mee

Kwaliteit, , productinformatie, snelheid van bezorgen, verpakking producten

Miep

Super snel

Snelle levering.
Eeg veel keus (moeilijk kiezen).
Duidelijke website, gemakkelijk product zoeken.

Ik krijg de melding: “Dit veld is verplicht”, ik heb geen verbeterpunten of tips, vul dus niets in en krijg wanneer ik verder ga deze melding, voor mij is dit dus een minpunt!!

C Roosenhart

Ben heel erg tevreden bestelde voor het eerst maar zal het zeker weer doen

Ben tevreden met de aankoop

Aiko Sterenborg

Zeer goed

Service

Ingrid

Makkelijk online te bestellen omdat 1ding niet goed was geleverd, Contact opgenomen, snelle reactie terug en meteen een nieuwe opgestuurd, bij de bestelling stond een welgemeend excuses.. Dus alles... Makkelijk online te bestellen omdat 1ding niet goed was geleverd, Contact opgenomen, snelle reactie terug en meteen een nieuwe opgestuurd, bij de bestelling stond een welgemeend excuses.. Dus alles netjes afgehandeld, volgende x bestel ik hier weer..

Fout meteen hersteld dus netjes afgehandeld

M.magielsen

Snelle levering en dan ook nog een goede kwaliteit.

Rob den Dulk

Customer service beneden alle peil

De eerste aankoop was goed

Begin eens met het reageren op klachten en neem je consumenten serieus. Ik heb 4 keer een bericht gestuurd en nooit meer relatie gehad van dit bedrijf. Het eerste product voldeed aan de verwachting,... Begin eens met het reageren op klachten en neem je consumenten serieus. Ik heb 4 keer een bericht gestuurd en nooit meer relatie gehad van dit bedrijf. Het eerste product voldeed aan de verwachting, de tweede levering niet, maar nooit reactie gehad en de marketing e-mail gaat wel gewoon door. Sorry hoor..Beeren ondergoed: zero points!

Inas

Niet tevreden