Mario Heeren

Bestelling gaat goed tot de bezorging. Van het bezorgen van het pakketje waren net even weg,niet op tijd thuis kunnen zijn. Heeft DHL pakketje retour gedaan ipv naar een DHL afhaal punt te brengen.... Bestelling gaat goed tot de bezorging. Van het bezorgen van het pakketje waren net even weg,niet op tijd thuis kunnen zijn. Heeft DHL pakketje retour gedaan ipv naar een DHL afhaal punt te brengen. Nu pakketje bij DHL schijnbaar en nog geen boxershorts???
Als het retour js bij berenondergoed waarschijnlijk verzendkosten nog een x betalen!!!

Snelle reactie de op mail

Pakketjes naar DHL afhaalpunt!

John Grootveld

Zeer goed

De hulpverlening als je en foutje gemaakt hebt

Geen gaat prima zo

Wim van der Laan

Goede ervaring snelle levering tegen redelijke prijs

Corrie

Prima geregeld. Snel geleverd ook.

Betalen met Riverty gaf problemen, maar met iDeal was het snel opgelost.

Petra

Zit onwijs lekker het ondergoed van J en C ,ben er erg blij mee

Hans Boer

Negatief. U stuurde een verkeed pakketje. Dat heb ik op uw verzoek naar het goede adres doorgestuurd, daarmee bespaarde ik u tijd en kosten. Ik claimde 10 euro aan kosten, u maakte 7,95 over.... Negatief. U stuurde een verkeed pakketje. Dat heb ik op uw verzoek naar het goede adres doorgestuurd, daarmee bespaarde ik u tijd en kosten. Ik claimde 10 euro aan kosten, u maakte 7,95 over. Buitngewoon kinderachtig, ik zal niet meer bij u bestellen.

kwaliteit

Beter opletten bij pakjes versturen, minder kinderachtig bij vergoeden van de door mij gemaakte kosten

Bram C

E.H. Bos

duidelijk, ook de afbeeldingen stemmen overeen met de werkelijkheid

In plaats van Heren singlet gewoon spreken over hemden.

Alexander

Snelle levering en fijn contact met de klantenservice

goed product, prettig contact

Martien van den Brand