Ervaring met bedrijf is goed, klantvriendelijk via de telefoon. Behulpzaam bij eenmalige retourzending.

De kwaliteit van het ondergoed voldoet goed, er zit veel katoen in. Zeker in de winter zijn hemden en tshirts aangenaam warm.

ik heb wel eens een bestelling gedaan, die veel te klein was. Ongemerkt was ik ik een kindermaat terecht gekomen en heb daar XL aangevinkt. De verrassing kwam thuis, misschien kan dat nog op de... ik heb wel eens een bestelling gedaan, die veel te klein was. Ongemerkt was ik ik een kindermaat terecht gekomen en heb daar XL aangevinkt. De verrassing kwam thuis, misschien kan dat nog op de website iets duidelijker naar voren worden gebracht. Je ziet een dimensieloos plaatje. daarom vermeld ik bij de bestelling altijd mijn postuur en lengte maat erbij.

Via internet gevonden, omdat ik geen tijd had om naar de markt te gaan.......en ik ben HEEL tevreden met het ondergoed

Ik heb gekeken bij welk bedrag ik geen verzendkosten hoefde te betalen ??

Ik zocht een rood T-shirt, die ik niet kon vinden

In het algemeen ben ik tevreden over mijn ervaringen. Echter bij de laatste levering , waar ik 3x XL had besteld, werd ten onrechte een L-formaat geleverd. Moeilijk om de hele zending te retourneren!

Afhandeling en berichtgeving is uitstekend.

Men zou voor aflevering beter moeten controleren of de juiste producten zijn ingepakt!

Via internet

Ervaring is goed. Vandaag besteld, snel ontvangen.

De omschrijving van de artikelen is prima. Ik heb ontvangen wat ik ook verwachte n.a.v. de productomschrijving. Goede kwaliteit en prima pasvorm. Zeer tevreden. Volgende bestelling doe ik weer... De omschrijving van de artikelen is prima. Ik heb ontvangen wat ik ook verwachte n.a.v. de productomschrijving. Goede kwaliteit en prima pasvorm. Zeer tevreden. Volgende bestelling doe ik weer online. Bij klantvriendelijkheid en after sales moest ik een beoordeling zetten maar aangezien dit een 1e bestelling online is geweest kan ik daar niet over oordelen eigenlijk.

Nee geen verbeterpunten.

Super snelle levering en goede prijs voor deftige kwaliteit.

Opgezocht op de computer. Duidelijk en overzichtelijk.

Ik koop al meer dan 10 jaar onderhemden van Beerens, snelle levering, de hemden zitten goed, blijven mooi

Kwaliteit is erg goed

Paul Kok

Via internet bij u terecht gekomen, snel en makkelijk besteld, vervolgens netjes bezorgd

snel besteld snel bezorgd

meer een vraag heb witte hemden besteld en blauw, wat op viel bij het uitpakken is dat de witte hemden langer zijn dan de blauwe is dit altijd zo?

Dit is de eerste bestelling, het is snel en netjes geleverd.

snel en netjes geleverd

Jammer dat er eerst een mail gestuurd wordt met betalingsinfo en dat er niet gelijk via een ideal link betaald kan worden. Dat scheelt voor iedereen tijd en moeite.