Goede en snelle levering

Zeer mooi aanbod en goede uitleg op de site

Snelle levering en goede prijs

Ik heb gekozen voor afterpay maar heb vijf dagen na levering nog geen betaaldmogelijkheid ontvangen.

Snel en correct

Beetje jammer, ik moet mijn bestelling nog ontvangen!!!!!!!

Reactie Beerenonderkleding.nl:

Geachte mevr/heer bedankt voor uw bestelling via onze webshop www.beerenONDERKLEDING.nl. Uw bestelling is door ons ontvangen op 29 december j.l.
Helaas heeft u van ons pas op 2 januari een...
Helaas heeft u van ons pas op 2 januari een bericht ontvangen met de vermelding van wachten op fabrikant om dat uw bestelling niet volledig kon worden uitgeleverd. Dit hadden wij beter kunnen communiceren met u ondanks de data's 30 en 31 december en 1 januari. Mijn excuus! Uw bestelling is door beerenONDERKLEDING verzonden op vrijdag 5 januari.
Wij wensen een prettig draagcomfort en toch graag tot ziens bij www.beerenONDERKLEDING.nl
Met een vriendelijke groet,
Pierre Coenen.

Goede kwaliteit en snelle levering

John

Goede overzichtelijke website waarop makkelijk te zien is welke producten men verkoopt

duidelijke terugkoppeling van de status van de bestelling

bij grote hoeveelheden krijgt men korting, dit is niet het geval wanneer men maar kleine hoeveelheden besteld. dat is jammer

S. Jetten

Hele snelle levering. Bij mijn eerste bestelling bleek ik een verkeerde maat besteld te hebben. Terug gestuurd en ondanks de feestdagen binnen een week het geld teruggestort.

Goed bedrijf vertrouwd

goede uitleg telefonies

Prima service.
Vlot geleverd. Netjes verpakt. Ondergoed voldoet aan beschrijving op de website.

Ik werd keurig gemaild over status en betaling.

Rechtstreeks betalen bij ideale. Niet de procedure van overmaken zoals nu.