Nella De Bakker

Goede kwaliteit, snelle levering!

Goede overzichtelijke website

Ik vind dat ik uw bedrijf na een eerste bezoek nog niet kan beoordelen, terwijl ik toch tevreden ben.
Maar om een algemene beoordeling te geven wil ik eerst nog meer bestellingen doen en dan graag u met mijn ervaring
beoordelen. Ik wil bijv. nachthemden bestellen. maar dat kan ik niet bij uw site. Vind ik jammer.

De eerste keer vind ik de betalingsafspraken goed. ;-}

Na bestelling vlotte levering. Voor en volgende keer weet ik waar ik moet zijn.

De vlotte levering.

Kan eigenlijk niet beter.

b.schorfhaar@online.nl

Uw werkmaatschappij is goed, alleen bij de geleverde producten hapert er nog wat aan. zo is de gulp moeilijk bereikbaar en het elastiek zit te strak.

Keurig vlot geleverd

prima afhandeling, we hadden een maat die te krap viel en een verkeerde levering, alles teruggestuurd en snel het retour bedrag terug op onze rekening, prima geregeld

Hidding

Eerder altijd op de markt zelfde ondergoed gehaald

annemie geelen

Uitmuntend

Heel goede ervaring

Uitstekende kwaliteit grote broek past over een orth korset heen. En interlock is bijna niet te krijgen

gene

Eerste keer via internet bestelling geplaatst.

Roy Moonen

De handelswijze van Beerenonderkleding.nl is zeer professioneel en correct, ze doen wat ze beloven!

- Goede communicatie
- Snelle levering