Snelle levering.

De bestelling werd verzonden in een gebruikte doos. Op zich is dit niet erg alleen stond er groot op de doos dat er
zwarte taille slips maat xl in zouden zitten terwijl dit niet de bestelling...
zwarte taille slips maat xl in zouden zitten terwijl dit niet de bestelling was. Het pakketje was bij de buren afgegeven dus die moesten wel lachen om wat ze dachten dat de bestelling was.

Prettig, snel, betrouwbaar

Het zou mooi zijn als er een grijze variant komt van de shirt met een extra diepe v-hals. Grijs zie je veel minder goed onder een wit overhemd.

Simpel te bestellen, te betalen en vlotte levering.

Prijzen op de website, zijn de prijzen die je betaald, er zaten geen extra verzendkosten bij.

Heel fijne afwikkeling van irder, ook als er problemen zijn snelle oplossing Ben zeer tevreden!

Ik vind het gewoon erg goed!

Prima. Levering ging snel. Keurig verpakt. Duidelijke aanwijzingen voor eventuele ruiling. Prima product! Eindelijk heeft mijn man ondergoed aan wat niet te kort is!

Lange hemden!

Positief.

Goede kwaliteit, snelle levering!

Perfecte levering

Bezorgkosten vrij hoog, waardoor de hemden toch weer prijzig werden.

Dit was de eerste bestelling; ging goed. jammer dat er voor kinderen niet meer keuze is voor ondergoed.
Voor mezelf kon ik wel slagen, al zocht ik naar hemden die op de markt worden verkocht, maar die kon ik niet vinden.