Zeer goed, snelle levering

snelle reactie op antwoorden er was iets verkeerd gegaan met ideal en hebben toch de bestelling in goed vertrouwen op gestuurd

nee alles wat ik heb ervaren was goed

goed

assortiment en kwaliteit van het product

Anneke Bakx

De kwaliteit van de producten is uitstekend. Veel beter dan van de gewone lingeriewinkels. De levering is snel.

De kwaliteit van de producten is uitstekend. Veel beter dan van de lingeriewinkels. Op vragen per mail wordt nog dezelfde dag gereageerd.

Op de bestelsite is het erg moeilijk om van het ene naar het ander product te switchen.

Gb

Kinder ondergoed

Van de beeren kinder singlets vind ik het moeilijk om te zien wat de verschillen zijn tussen verschillende soorten. Ik heb mu toch een ander type, nl veel langer en wat strakker dan vorige keer.... Van de beeren kinder singlets vind ik het moeilijk om te zien wat de verschillen zijn tussen verschillende soorten. Ik heb mu toch een ander type, nl veel langer en wat strakker dan vorige keer. Volgens de beschrijving, vorige bestelling, zou het wel hetzelfde moeten zijn.

Uitstekend

nvt

nvt

Goede ervaring, ook al om de attente reaktie op een onjuist ingevuld bestelformulier

meer duidelijkheid over de gebruikte materiaalsoort van het ondergoed

Wil Mateijsen

Sinds kort een paar maal besteld en ben over de afhandeling van bestelling zeer tevreden

zie boven

Choconut BV

Uitstekend

snelle levering

n.v.t.

hoogendijk

Het was de eerste keer tot nog toe goed

goed

ik zou het niet weten