De bestelling kwam later dan aangegeven op de site. Er zat 6 dagen tussen bestelling en levering. Dit werd niet via een berichtje doorgegeven. Hier kwam achter nadat ik via een mailtje had gevraagd... De bestelling kwam later dan aangegeven op de site. Er zat 6 dagen tussen bestelling en levering. Dit werd niet via een berichtje doorgegeven. Hier kwam achter nadat ik via een mailtje had gevraagd waarom de bestelling nog niet binnen was.

Fijn ondergoed! Snelle levering!

J. Coolen

Zeer goede ervaring snelle levering en snelle correctie en excuses voor de fout gemaakt bij de levering.
perfect dus, foutje kan altijd als het zo correct gecorrigeerd wordt, geen probleem

Informatie omtrent maten hoe groot is xxl
meer modellen in xxl en eventueel groter
kwaliteit is zo goed mensen met grotere maten zullen hier heel veel aan hebben

Doodeman

Zeer goed.

Dit is de eerste x en tot nu toe goed

Het bestellen is mij goed bevallen.

Ik miste de bedragen op de meegeleverde fractuur in de doos. Aangezien ik het bestelde voor iemand anders was het wel makkelijk geweest.

A.noniem

Goed bedrijf ,bestellen voor herhaling vatbaar

Prima kwaliteit en zeer snel geleverd

Ondergoed besteld

fa. van Veghel

Makkelijk te bestellen en snelle levering!.prima!!

ik wist heel goed wat ik wilde bestellen, dus heb weinig van de site mee gekregen!
mijn ervaring is heel goed!

Niki Valks

Ik kende de kwaliteit van Beerenonderkleding en kocht deze produkten altijd bij een klein winkeltje in Eindhoven. Sinds een tijdje is het winkeltje opgehouden te bestaan waardoor ik op internet ging... Ik kende de kwaliteit van Beerenonderkleding en kocht deze produkten altijd bij een klein winkeltje in Eindhoven. Sinds een tijdje is het winkeltje opgehouden te bestaan waardoor ik op internet ging zoeken. Zo kwam ik deze webshop tegen en besloot een flinke order te plaatsen.

Direct de volgende dag geleverd.

Geen tips