Een uitstekende ervaring vlot geleverd

Ik heb een Pack van 3 stuks bamboe ondergoed besteld, voor “hetzelfde geld” maar liefst 1 stuk ontvangen. Het bedrijf reageert op geen enkele manier. Pas op, oplichters

Mooie collectie

Reactie Beerenonderkleding.nl:

Geachte heer/mevr, onderstaande review heb ik in goede orde gelezen! Ik Pierre Coenen
eigenaar van de webshop www.beerenONDERKLEDING.nl ben geschrokken van uw mededeling ! Het door u gebruikte woord OPLICHTER komt in ons bedrijf niet voor.
Mij is tot heden niets bekend over uw order. Is deze review aan de juiste webshop gericht namelijk www.beerenONDERKLEDING.nl.
Graag verneem ik van u het betreffende order nummer van uw aankoop.
Graag mailen naar info@beerenonderkleding.nl .
In afwachting van uw reactie,
Met een vriendelijke groet,
Pierre Coenen.

M J H Ralten

Goede, duidelijke website. Goed assortiment. Vlotte levering en zeer goed verpakt. Het ondergoed dat ik besteld had zit heerlijk!

zie hierboven

Enka

Bestelling keurig geleverd. Op tijd en netjes verpakt.

Beeren ondergoed is prima van kwaliteit en laag in prijs. En zo'n lekker zittende slip als Julia vindt je nergens!

Iets breder assortiment, zonder in te boeten op kwaliteit.

Ga zo door

Hans

Zeer goed, overzichtelijke site, super snelle levering.

na bestellen direct een antwoord

nee

Van jongsafaan steeds klant geweest van Beeren. Altijd tevreden dus.

Peter Couwenberg

Zeer goede feedback over mijn bestelling. Is de tweede keer dat ik onderkleding heb besteld. Beide keren keurig afgewerkt. 1 nadeel maar zeer waarschijnlijk kan Beerenonderkleding daar niets aan... Zeer goede feedback over mijn bestelling. Is de tweede keer dat ik onderkleding heb besteld. Beide keren keurig afgewerkt. 1 nadeel maar zeer waarschijnlijk kan Beerenonderkleding daar niets aan doen. Kreeg om 20.15 mail van Post.nl volgende dag levering tussen 15.30 en 18.30 was toen niet meer te
wijzigen. Foutje van Post.nl .

Niets toe te voegen aan vorig antwoord.

Post.nl zou het moment van bezorgen eerder kenbaar moeten maken.

H.Zwaaneveldt

Netjes en correct

Je wordt goed geholpen en terug gebeld

Snelle levering en correcte informatie/communicatie!

Geen..