J vd Weerd

Vakkundig, snel en betrouwbaar.

Beek Ubbergen

Jos v H

Goed geholpen. Goede communicatie. Probleem netjes opgelost

Bemmel

John Walraven

Prima bereikbaarheid. Ik moest de voicemail inspreken maar werd heel snel terug gebeld. Ik belde op vrijdag avond en zaterdag ochtend werd ik al geholpen. Kundige personeel, maar zeker ook... Prima bereikbaarheid. Ik moest de voicemail inspreken maar werd heel snel terug gebeld. Ik belde op vrijdag avond en zaterdag ochtend werd ik al geholpen. Kundige personeel, maar zeker ook klantvriendelijk, oplossingsgericht en super nazorg en advies.

Wijchen

Marijke van Uden

Op vrijdag einde middag gebeld. Om 18:00 uur kwam er al iemand.

Nijmegen

Anouk Spaan

We werden vriendelijk te woord gestaan en een dag later al ingepland! Helaas ging die niet door, maar er werd netjes over gebeld en een dag later was het geregeld.
Vriendelijk en kundig...
Vriendelijk en kundig geholpen, prijs volgens afspraak. Zeker een aanrader!

Oss

Truus Nijs

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van dit bedrijf en naar volle tevredenheid. Ik hoop het niet maar mocht ik nog voor een derde keer beestjes kwijt willen dan vast en zeker door dit bedrijf

Overasselt

eric Koenen

Geweldige service, snel, correct, professioneel!!!

Heelsum

Sjoerd Mulders

Ik heb goede ervaringen met beestjeskwijt. Het wespennest is vakkundig bestreden. Het was een vriendelijke, nette man. Hij legde alles rustig uit en nam de tijd. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen... Ik heb goede ervaringen met beestjeskwijt. Het wespennest is vakkundig bestreden. Het was een vriendelijke, nette man. Hij legde alles rustig uit en nam de tijd. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen en indien nodig opnieuw inschakelen.

Nijmegen

Tamara

Goed advies gekregen. Snel geholpen en snel van onze problemen af. Super blij!

Herpen

Edwin Verschoor

In een keer alles weg. Toppertjes
Voor de tweede keer het nest in een keer weg. Maar ook garantie dat als er nog activiteit is terug komen.

Heumen