Fijn bedrijf dat zeer snel beschikbaar is voor de muizenbestrijding. Het probleem is bij ons na maanden eindelijk verholpen.
Erik
Heel erg fijn! Het probleem was direct verlopen en na wekenlang last te hebben gehad van muizen, woon ik nu weer met een rustig gevoel thuis. Het was heel snel gefixt en kreeg ook veel deskundig...Heel erg fijn! Het probleem was direct verlopen en na wekenlang last te hebben gehad van muizen, woon ik nu weer met een rustig gevoel thuis. Het was heel snel gefixt en kreeg ook veel deskundig advies! Heel blij mee!
Karin
Donderdagavond gebeld met Ton Van Alv had grondwespen in de voortuin, het pad naar de voordeur. Vriendelijk werd ik tewoord gestaan de afspraak voor de volgende ochtend vroeg. Op het afspraken...Donderdagavond gebeld met Ton Van Alv had grondwespen in de voortuin, het pad naar de voordeur. Vriendelijk werd ik tewoord gestaan de afspraak voor de volgende ochtend vroeg. Op het afspraken tijdstip kwan Nordin kreeg goede uitleg en ham alle tijd om uitleg te geven. Zeer netjes en professioneel. Dank je Nordin
Zeist
Margreeth
Goed en snel
De Meern
Arjan Beudeker
Perfect; het duurde even voordat we de muis hadden ‘gevangen’ maar de aanhouder won!
Mevrouw de Jong
Netjes geholpen
Monique
Prima service, zeer vriendelijk en komt betrouwbaar over. Het is wel een hoop geld maar ik heb geen vergelijkingsmateriaal. Het blootleggen van de kanalen leek mij een hele klus, maar dat is...Prima service, zeer vriendelijk en komt betrouwbaar over. Het is wel een hoop geld maar ik heb geen vergelijkingsmateriaal. Het blootleggen van de kanalen leek mij een hele klus, maar dat is eigenlijk het inspuiten van gif in alle zichtbare doorgangen. Het ging overigens om houtmieren.
Zeist
Minke
Snelle reactie gehad. Helaas bleek 1 behandeling onvoldoende en moest het nog een keer gebeuren. Toen was het lastiger een afspraak te maken: ze zaten behoorlijk vol dus moesten we tijdje wachten....Snelle reactie gehad. Helaas bleek 1 behandeling onvoldoende en moest het nog een keer gebeuren. Toen was het lastiger een afspraak te maken: ze zaten behoorlijk vol dus moesten we tijdje wachten. Verder tevreden.