Snel geholpen, goeie bereikbaarheid, super vriendelijk. Een echte aanrader!
Vianen
A. Masclee
Snel, vriendelijk, doortastend
Breda
Richard Westerhof
Zelfs in het weekend een afspraak kunnen maken. Adequaat en professioneel gehandeld door de uiterst sympathieke jonge man.
Valthermond
C. Leonard
Bij het eerste bezoek nest niet gevonden,moest toen helaas 2 dagen wachten voor een tweede bezoek.
Oosterhout
Kees
Op zaterdagmiddag gebeld, maandagochtend ben ik teruggebeld en op woensdag was de bestrijder hier. Hij had me 's ochtends nog gebeld hoe laat hij bij benadering zou komen. Super!!! Kees
Baexem
Inge Comans
Service gericht, snelle afhandeling. Had alleen pech dat er wederom een weekend tussen zat net als de vorige keer. Niemands schuld
Assen
Kuijpers
Goede service en vriendelijk
Neer
Sabina van de Ree
Mijn ervaring is top. Ik belde en binnen een minuut werd er teruggebeld. Afspraak kon direct een dag erna en werd een half uur van tevoren op de hoogte gebracht dat ze zouden komen. Binnen 15 min...Mijn ervaring is top. Ik belde en binnen een minuut werd er teruggebeld. Afspraak kon direct een dag erna en werd een half uur van tevoren op de hoogte gebracht dat ze zouden komen. Binnen 15 min werd de klus geklaard en heb ook geen last meer van de wespen. Top!!