Snelle en goede service. Ik moet nog twee weekjes afwachten op het eindresultaat. Maar daar heb ik alle vertrouwen in. ?
Leunen
J.Kersbergen
Vriendelijk, snel, bekwaam
Nieuwegein
Bakker
Prima bedrijf,afspraak gemaakt en ben een half uur van te voren nog gebeld hoe laat de medewerker er exact zou zijn, profecioneel gereedschap en kennis van de ongedierte bestrijding...,kortom...Prima bedrijf,afspraak gemaakt en ben een half uur van te voren nog gebeld hoe laat de medewerker er exact zou zijn, profecioneel gereedschap en kennis van de ongedierte bestrijding...,kortom zeer tevreden.
Meedhuizen
Janwalter van Vloten
Jerry kwam ons helpen. Aardige man en was snel klaar.
Velp
VOB ongediertebestrijding Kees-Jan van Dijk
Snelle en deskundige hulp. Probleem snel opgelost. Ook bereid om extra vragen te beantwoorden. Prettige en vriendelijke man.
Warnsveld
AVL Ongediertebestrijding
Zeer tevreden. Gisteren gebeld, vandaag al geholpen.
Nieuwerbrug
Stibbe
Telefonisch contact goed maar kort
Tonden
Paul van leeuwen
Snelle service, vakkundig en geeft uitleg over de wespen en de evt maatregelen ter voorkoming van een nieuw wespen overlast.
Oud-Beijerland
Lex Visser
Zeer snelle reactie en handelen. Over het definitieve resultaat kan ik nog niet oordelen. Maar mochten er volgende week nog wespen zijn dan wordt een gratis herhaalde behandeling toegezegd.