Professioneel en adequaat bedrijf, die zijn afspraken nakomt.
Ouddorp
Marisca
Super vriendelijke man, met veel passie voor zijn werk. En denk in oplossingen
Nieuw-Beijerland
Richard goudriaan
Snelle service. Goed advies . Vriendelijk
Hellevoetsluis
Miranda Kemna
Professioneel en vriendelijk. Ik belde en binnen een uur was er al iemand om mij te helpen met wespennest, erg goede service! Dank! Hopelijk heb ik jullie niet meer nodig, maar ik weet jullie...Professioneel en vriendelijk. Ik belde en binnen een uur was er al iemand om mij te helpen met wespennest, erg goede service! Dank! Hopelijk heb ik jullie niet meer nodig, maar ik weet jullie te vinden mocht het toch nodig zijn :-)
Oostvoorne
Dick
Simpel, snel en efficiënt
Bergen op Zoom
Suijkerbuijk
Vriendelijke vakkundige man! Complimenten voor René Sulkers
Heerle
Isabelle Vogel
Ik ben tevreden, aardige man, deskundig en behulpzaam
Brielle
Peeman
We hadden in de spouwmuur een wespennest. De dag nadat we gebeld hadden kon er al iemand langs komen. Snel en vakkundig geholpen en een mooie uitleg gekregen over het wespennest. Geen last meer...We hadden in de spouwmuur een wespennest. De dag nadat we gebeld hadden kon er al iemand langs komen. Snel en vakkundig geholpen en een mooie uitleg gekregen over het wespennest. Geen last meer gehad. En garantie als t terug komt dit seizoen. Top geregeld.
Dinteloord
Cynthia Snepvangers
De man die ons hielp had er veel verstand van en het was zo geklaard
Halsteren
D. Selleger
Goed bereikbaakbaar, in de middag gebeld en het probleem met het wespennest was nog diezelfde middag snel en goed opgelost.