Snel geholpen was er de eerst volgende werkdag.vriendelijk in de omgang.
Woudrichem
A vd Rijt
Adequaat, correct en zeer klantvriendelijk
Bavel
Koert
Contact gaat zeer makkelijk en snel. Bestrijder kijkt goed alles na en denkt goed mee. Prima bedrijf.
Dordrecht
Manon
Dinsdag avond mail gestuurd, woensdag telefonisch contact gehad en donderdag afspraak ingepland om 13:00, dat noem ik nog eens snel handelen. Goede en snelle service👌🏼
Vleuten
Ik ben heel goed, snel en vakkundig geholpen door Ton! Vriendelijke mensen en goed advies! Echt een aanrader!
Nederhorst den Berg
Vennink bedrijfshygiëne
Vennink bedrijfshygiëne heeft voor ons een wespennest verwijderd. Geweldige service. Er werd gelijk naar een oplossing gezocht en nog geen 2 uur later stond het bedrijf voor onze deur om het...Vennink bedrijfshygiëne heeft voor ons een wespennest verwijderd. Geweldige service. Er werd gelijk naar een oplossing gezocht en nog geen 2 uur later stond het bedrijf voor onze deur om het wespennest te verwijderen. Fantastisch toch!!
Oosterhout
Gardenier
Prima opgelost!
Numansdorp
Eric Westra
Vanaf het moment van aanvraag tot het verlaten van ons huis, een duidelijke communicatie! Goede uitleg en zoekt letterlijk alle gaten op die de ratten kunnen gebruiken.
Wijk bij Duurstede
Edson Fortes
Top gedaan en snel gehandeld.
Culemborg
Cees Westveer
Werd in eerste instantie goed te woord gestaan. Afspraak gemaakt en alles doorgesproken. Datum geplant en alles is volgens plan verlopen. De tijd zal het leren of de houtworm niet terug komt.