Prima service en kennis van zaken Blij dat ik verlost ben van de hoornaars
Grubbenvorst
Juul Schuurmans
Super fijn geholpen, en de muizen zijn weg , hopelijk blijft het zo.
America
Van Alen
Navraag: geen fatsoenlijke communicatie mogelijk, geen...De kosten voor het plaatsen van enkele rattevallen, totaal volgens factuur 23 minuten declaratie ... kost mij €230,-- !
Navraag: geen fatsoenlijke communicatie mogelijk, geen aansluiting beroepsvereniging ... link klachten afhandeling op de ene website niet aanwezig op andere website RUN ERROR 404
Zegt eigenlijk al genoeg ... !
LET OP: bedrijf opereert onder meerdere websites / verschillende namen !
Oost Nederland
Jac
Telefonisch afspraak gemaakt. Omdat de plek waar de wespen bestreden moesten worden vanaf de straat bereikbaar is was het geen probleem dat ik niet thuis was. Bij thuiskomst waren de wespen...Telefonisch afspraak gemaakt. Omdat de plek waar de wespen bestreden moesten worden vanaf de straat bereikbaar is was het geen probleem dat ik niet thuis was. Bij thuiskomst waren de wespen verdwenen. Prettige en goede service.
Koningsbosch
Geert
Super! Gisteravond een wespennest ontdekt, in het ventilatierooster bij onze woonkamer. Gezien de situatie (twee kleine kinderen en de locatie van het nest) kwam AVLO meteen vanmorgen. Topservice...Super! Gisteravond een wespennest ontdekt, in het ventilatierooster bij onze woonkamer. Gezien de situatie (twee kleine kinderen en de locatie van het nest) kwam AVLO meteen vanmorgen. Topservice dus. Wespennest meteen behandeld dus we gaan weer rustig het weekend in.
Zeist
Baars
Vakkundig bedrijf.
Grubbenvorst
W Snijders
Vakkundige wespenbestrijding, duidelijke uitleg van toegepaste methode en gevolgen
Sittard
Kuijpers
Een uur na telefonisch contact te hebben gehad, stond de bestrijder op de stoep. Na 1x bestrijden geen wespen meer gezien.
Someren
Guus Nacken
Een telefoontje, een afspraak, een bestrijder en het probleem wordt vakkundig opgelost, zelfs nadat ik dacht dat het probleem niet opgelost was is de bestrijder nogmaals komen controleren, handig...Een telefoontje, een afspraak, een bestrijder en het probleem wordt vakkundig opgelost, zelfs nadat ik dacht dat het probleem niet opgelost was is de bestrijder nogmaals komen controleren, handig zo'n garantie, maar gelukkig had ik het als leek bij het verkeerde eind. Hartelijk dank!!!