Erg positieve ervaring. Gisteren gebeld en binnen 24 uur geholpen. De bestrijder was er ruim op tijd voor de afspraak. Binnen mum van tijd was het nest vakkundig verwijderd. Ik...Erg positieve ervaring. Gisteren gebeld en binnen 24 uur geholpen. De bestrijder was er ruim op tijd voor de afspraak. Binnen mum van tijd was het nest vakkundig verwijderd. Ik heb tips gekregen om nieuwe problemen te voorkomen. Erg vriendelijke man.
Heerlen
B.Kerkhove
Heel erg snel, goed en vriendelijk.
Fijnaart
Gerdine
Snel beschikbaar, zeer prettige en gespecialiseerde bestrijder. Ik beveel dit bedrijf aan.
Gorinchem
marieke
Binnen een paar kwamen ze al voor wespennest verwijderen, snelle service
Emmen
Metselaar
Vriendelijke kundige man, die zijn vak goed verstond en alles heel mooi en goed uitlegde!
Hoogeveen
Geert van Orsouw
Oss
Bert van Zijl
Vanochtend in paniek gebeld. Wespennest in plafond slaapkamer, wespen komen 's nachts de kamer binnen. Telefonisch schets ik de situatie. Na een paar gerichte vragen is het probleem duidelijk en...Vanochtend in paniek gebeld. Wespennest in plafond slaapkamer, wespen komen 's nachts de kamer binnen. Telefonisch schets ik de situatie. Na een paar gerichte vragen is het probleem duidelijk en wordt een afspraak gemaakt. Toegezegd wordt dat het probleem tussen 13.00 uur en 15.00 uur wordt aangepakt. Conform afspraak wordt het wespennest tijdig en vakkundig verwijderd . Prima service, we zijn hartstikke blij en kunnen weer rustig slapen.
Utrecht
Marieke
Rond 14 uur gebeld en voor 17 uur zelfde dag kwam Arnoud al langs voor het bestrijden van wespennest.