Noëlle

Snel, deskundig, denken mee in oplossingen en oog voor onze veiligheid. Top!

Westervoort

Marjolein Franken

Alles prima, wel duur

Arnhem

Gerard

Snel contact , prettig geholpen

RENKUM

Tessa

Snel, deskundig en goede communicatie

Winssen

Hakima

Goed bereikbaar, op zondag gebeld. Dezelfde dag nog teruggebeld door een vriendelijke dame en een afspraak gemaakt op maandag.
De wespenbestrijder legde precies uit wat en hoe lang hij bezig...
De wespenbestrijder legde precies uit wat en hoe lang hij bezig is.
Ze geven ook 7 dagen garantie. Als de wespen niet wegblijven dan mocht ik gebruik maken van de garantie. Kortom een aanrader. Ze komen de afspraken na. Bedankt 🙏

Arnhem

P v Ginneke

We belden met Jerry en was goed bereikbaar. Probleem aangegeven en dezelfde dag werd het wespennest onschadelijk gemaakt. Sindsdien geen last. Vriendelijke man die ook uitleg gaf. Omdat hij in het... We belden met Jerry en was goed bereikbaar. Probleem aangegeven en dezelfde dag werd het wespennest onschadelijk gemaakt. Sindsdien geen last. Vriendelijke man die ook uitleg gaf. Omdat hij in het weekend kwam, vind ik de prijs wel te rechtvaardigen.

Nijmegen

Bart

Vriendelijke man en vakkundig geholpen

Andelst

Peter van Elk

Nadat ik de voicemail had ingesproken werd ik redelijk snel teruggebeld. De dame die ik aan de lijn kreeg vroeg wat mijn probleem was en nadat ik dit uit de doeken gedaan had zei ze dat ze de... Nadat ik de voicemail had ingesproken werd ik redelijk snel teruggebeld. De dame die ik aan de lijn kreeg vroeg wat mijn probleem was en nadat ik dit uit de doeken gedaan had zei ze dat ze de servicemedewerker terug zou laten bellen. Die belde mij snel terug en was binnen een kwartier bij me. Hij heeft de wespen snel en adequaat bestreden en ik heb er tot op heden geen last meer van gehad.

Westervoort

Willem

Vanochtend gebeld en nog dezelfde ochtend geholpen.
Vriendelijke en vakkundige meneer en nog optie voor een herhaling wanneer nodig.

Nijmegen

Henk

Snelle service vriendelijke man met vakkennis zo te zien

Oosterhout