Vanwege drukte duurde het een paar dagen, maar probleem snel opgelost, wespen waren na 2 dagen verdwenen... :)
Stadskanaal
D. Wagenar
Prima!
Groningen
Sietze Bandringa
Snelle, correcte en effectieve behandeling. Binnen dag geen enkele wesp meer gezien.
Leeuwarden
LMB melis
middelstum
W de Boer
Nette en beleefde medewerker, snelle hulp. Serieus naar het probleem gekeken en hierop geanticipeerd
Appelscha
Jikkie Piersma
Tige tank foar it 'opromjen' fan de wespen! of in het ABN heel hartelijk dank voor het 'opruimen' van de wespen. Hele prettige service!
Grou
Lisanne Stremler
Het was snel klaar en de wespen zijn weg
Achlum
Stratingh
Prima werk geleverd
Stadskanaal
Marcel Spijker
Ik kan niet anders dan alleen maar het maximaal aantal sterren geven. Na een emailtje al heel snel een afspraak geregeld. Bestrijder komt mooi op tijd en heeft verstand van zijn werk. Wij hadden...Ik kan niet anders dan alleen maar het maximaal aantal sterren geven. Na een emailtje al heel snel een afspraak geregeld. Bestrijder komt mooi op tijd en heeft verstand van zijn werk. Wij hadden last van een wespen nest achter de windveer/ en deels in de spouw. De in -en uitgangen zijn bespoten met poeder en een aantal uren later hoorde ik al niks meer! Dagen lang kwamen er wel nog steeds wespen even kijken maar dit zijn werkers en ja deze verdwijnen vanzelf. Zeer tevreden dus!