Janna

Bij komst bleken na grondige inspectie alle wespen alweer verdwenen.
We hoefden nu NIETS te betalen, we werden nog heel vriendelijk gegroet!
Zo'n ervaring maakt je dag weer goed?üòÉ

Ridderkerk

Desiree

Goede en snelle service met veel kennis over de betreffende problemen. Het bedrijf denkt met de klant mee en neemt alle tijd voor u. Ik raad dit bedrijf u zeker aan!

Sliedrecht

Professionele en klantvriendelijke dienstverlening door de beide mannen van Vennink. Ze staan je snel en deskundig te woord. In tegenstelling tot andere bedrijven die we gesproken hebben proberen ze... Professionele en klantvriendelijke dienstverlening door de beide mannen van Vennink. Ze staan je snel en deskundig te woord. In tegenstelling tot andere bedrijven die we gesproken hebben proberen ze je niet bang te maken met allerlei horror verhalen.

Daniella

Uiterst tevreden over de mannen van Venninck, zij hebben ons met raad en daad bijgestaan in de hardnekkige strijd tegen bedwantsen.

Breda

Ans

Ik dacht dat ik rioolvliegjes had. In eerste instantie werd mij aangeraden om een loodgieter te laten komen. Dat hoort bij rioolvliegjes zo. Dat gaf geen oplossing. In app overleg inclusief het... Ik dacht dat ik rioolvliegjes had. In eerste instantie werd mij aangeraden om een loodgieter te laten komen. Dat hoort bij rioolvliegjes zo. Dat gaf geen oplossing. In app overleg inclusief het sturen van een fotootje van het beestje met Vennink Bedrijfshygiene werd als snel het juiste naampje gevonden en hoe het kwam en mij werd verteld wat ik er zelf aan kon doen. En aldus geschiedde. Logisch dat de prijs kwaliteit van mij een 10 krijgt. Het werd in een telefoongesprek opgelost en tja, dat kost niet zo veel. Maar ik ben wel heel erg blij!

Papendrecht

Ria

We hadden( bleek achteraf )last van vogelmijt. Super snel geholpen. Ene dag gemeld via email volgende dag zijn we al gebeld en is er gelijk actie ondernomen. Heel erg blij dat het zo snel gerelgd... We hadden( bleek achteraf )last van vogelmijt. Super snel geholpen. Ene dag gemeld via email volgende dag zijn we al gebeld en is er gelijk actie ondernomen. Heel erg blij dat het zo snel gerelgd is. Nogmaals bedankt.

Hardinxveld-Giessendam

Wendy

Supersnelle service, goede uitleg, en fijn dat er werd meegedacht in onze planning betreffende verbouwen van net aangekochte woning en buitenlandwerk. Supermannen!

Den Hout

Eefke

Breda

arturo

Ik had een nieuwe woning gekocht en daar hadden we veel last van zilvervisjes.
na een goede gesprek en een nog betere oplossing namelijk goed ventileren
kosten Ä 0,00 euro probleem...
Ik had een nieuwe woning gekocht en daar hadden we veel last van zilvervisjes.
na een goede gesprek en een nog betere oplossing namelijk goed ventileren
kosten Ä 0,00 euro probleem opgelost
Dhr vennink vertelde dat we dit eerst moeten proberen .
waar vind je nog iemand die je gratis advies geeft en eerlijk is nou bij vennink bedrijfshygiene

dordrecht

Robert

We hadden al geruime tijd last van Motmuggen en uiteindelijk besloten Mark te bellen. Nummer gevonden via Google. Hij gaf in eerste instantie aan eerst de oorzaak te verhelpen en daarna pas een... We hadden al geruime tijd last van Motmuggen en uiteindelijk besloten Mark te bellen. Nummer gevonden via Google. Hij gaf in eerste instantie aan eerst de oorzaak te verhelpen en daarna pas een verdelging in te plannen. Uiteindelijk is mark 2 keer geweest en ga er nu dan ook vanuit dat de Motmuggen niet meer terug konen. Prima service en zeer duidelijk.

Rijsoord