Ben vooral snel en vakkundig geholpen Belde in de ochtend s'middags waren ze er al
Almere
J.
Wij zijn door Gert-Jan van Point Pest Control geweldig geholpen toen wij onze ‘muizenplaag’ niet onder controle kregen. Veel informatie over de beesten en hoe ze leven, waar ze binnen komen etc,...Wij zijn door Gert-Jan van Point Pest Control geweldig geholpen toen wij onze ‘muizenplaag’ niet onder controle kregen. Veel informatie over de beesten en hoe ze leven, waar ze binnen komen etc, plaatsen van vallen en afdekken van leidingen en zelfs het bieden van ‘nazorg’. Geweldig!
IJsselstein
B
Prima service, vrijblijvende inspectie scherpe prijs, flexibele manier van werken en goede afspraken en snelle reactie op vragen. Ook landelijk opererende bestrijders om offerte gevraagd, deze...Prima service, vrijblijvende inspectie scherpe prijs, flexibele manier van werken en goede afspraken en snelle reactie op vragen. Ook landelijk opererende bestrijders om offerte gevraagd, deze komen niet kijken en zijn beduidend duurder.
Rotterdam
M
Uitstekend!
Lichtenvoorde
D
Snelle aktie, bij dit soort ongemakken heel fijn.
Doetinchem
L.
Wespennest in de tuin vakkundig bestreden. Gen wesp meer gezien