‘s Morgens gebeld en diezelfde morgen nog vakkundig geholpen
Zuidlaren
Adriaan Weststrate
Prima service, en ze waren er binnen 2 uur nadat ik gebeld had.
Damwoude
P. Polling
Maandag morgen gebeld voor 2 wespen nesten onder de carport en dezelfde dag aan het einde van de middag is er al iemand langs geweest. Prima te woord gestaan over de behandeling en garantie van 2...Maandag morgen gebeld voor 2 wespen nesten onder de carport en dezelfde dag aan het einde van de middag is er al iemand langs geweest. Prima te woord gestaan over de behandeling en garantie van 2 weken. Inmiddels zijn we nog geen 24 uur verder en 1 nest is al helemaal uitgestorven en de andere vliegt nog een enkele wesp in/uit. Kortom goede en snelle service en resultaat.
Exloo
Hulzebos
Vlotte afhandeling. nest bekeken en van achteren bestreden
Noordlaren
Poppen
Snel een afspraak kunnen maken, komt afspraak na. 2 wespen nesten netjes verwijderd. Net en correct personeel. Gewoon een goed bedrijf
Gasselte
Hulshof
Snelle levering van diensten. Komen gemaakte afspraken na. Snelle bestrijding. Wel aanmerkelijk duurder dan andere ongediertebestrijsingsbedrijven.