De afspraak kon op dezelfde dag dat ik belde. Het wespenprobleem was snel verholpen.
Strijensas
Peter Klaus
Hele fijne service en vlug beschikbaar. Ruben Stal heeft goed werk geleverd, volgende dag al geen last meer van de wespen.
Munstergeleen
Ornée - Zijlstra
Binnen 1 dag waren de wespen verdwenen.
Sneek
Ed
Rene kwam keurig op tijd conform afspraak. Na behandeling van de plek waar het wespennest zich bevindt is na een paar uur geen wespenactiviteit meer.
Rhoon
Fijne mensen, goeie service!
Zevenbergschenhoek
van IJzendoorn
2 maal gebeld in korte tijd voor 2 wespennest waarbij de 2e door de buren in de tuin werd ontdekt. 2 Maal snel geholpen. Renee komt de afspraken na en was bereid een afspraak in te...2 maal gebeld in korte tijd voor 2 wespennest waarbij de 2e door de buren in de tuin werd ontdekt. 2 Maal snel geholpen. Renee komt de afspraken na en was bereid een afspraak in te plannen ondanks de drukte. Hij geeft uitleg en waarschuwt ook de buren voor de bestrijding.
Alles voor een redelijke prijs.
Een eventueel volgende keer bellen wij hem weer.
Dank je wel
Numansdorp
M. Lenterman
Gelukkig zijn we van onze wespen af klantvriendelijk ondanks drukke tijd
Lisse
Michiel
Hele fijne service en vlug beschikbaar wanneer je ze nodig hebt. Ze leveren goed werk en prima prijs kwaliteit verhouding.
Almere
Jan
Snel een afspraak kunnen maken. Duidelijk aangegeven dat het ging om een nest op het dak. Hoogte ongeveer 4 meter. Medewerker durfde echter niet het dak op te gaan. Daar heb ik begrip voor echter...Snel een afspraak kunnen maken. Duidelijk aangegeven dat het ging om een nest op het dak. Hoogte ongeveer 4 meter. Medewerker durfde echter niet het dak op te gaan. Daar heb ik begrip voor echter daarna gewoon weg en geen alternatief.