Andre den Otter

Ik belde was binnen 5 minuten aanwezig en naar tevredenheid verholpen

Mijnsheerenland

J vd Weerd

Vakkundig, snel en betrouwbaar.

Beek Ubbergen

Jos v H

Goed geholpen. Goede communicatie. Probleem netjes opgelost

Bemmel

Jan Kruithof

Heeft goed het werk gedaan, en in de avond al geen last meer van de wespen

Puttershoek

John Walraven

Prima bereikbaarheid. Ik moest de voicemail inspreken maar werd heel snel terug gebeld. Ik belde op vrijdag avond en zaterdag ochtend werd ik al geholpen. Kundige personeel, maar zeker ook... Prima bereikbaarheid. Ik moest de voicemail inspreken maar werd heel snel terug gebeld. Ik belde op vrijdag avond en zaterdag ochtend werd ik al geholpen. Kundige personeel, maar zeker ook klantvriendelijk, oplossingsgericht en super nazorg en advies.

Wijchen

Antoinette

Goede communicatie en zijn heel vlug

den bosch

Kevin Bakker

Was gewoon perfect en zo geregeld vrijdagmiddag rond half 5 gebeld.
Was gewoon perfect en zo geregeld vrijdagmiddag rond half 5 gebeld.
Met de gedacht dat zou wel niks meer worden. Maar integendeel meteen een afspraak kunnen maken voor de volgende dag zaterdag.
Snel en vakkundig opgelost en geen wesp meer gezien!

Almelo

Anja Troster

Ben blij dat z weg zijn, maar het nest moest ik zelf verwijderen dat vondt ik minder

St Maartensdijk

Theuvenet

Vakkundig snelle en vriendelijke service.

Maastricht

Lina Vroom-Blokland

Op vrijdagmiddag gebeld. Direct 1e poging contact en afspraak kunnen maken voor maandagochtend. Keurig binnen afgesproken tijdslot vriendelijke man aan de deur die direct aan de slag ging en -voor... Op vrijdagmiddag gebeld. Direct 1e poging contact en afspraak kunnen maken voor maandagochtend. Keurig binnen afgesproken tijdslot vriendelijke man aan de deur die direct aan de slag ging en -voor zover het zich nu laat aanzien, - succesvol het wespennest in de composthoop heeft bestreden. Zeer tevreden !

Hellevoetsluis