Poulussen

Snel gevonden en afspraak gemaakt. Door omstandigheden heeft diegene zich niet aan de afspraak kunnen houden, maar dat was begrijpelijk. Nieuwe afspraak snel gemaakt en nagekomen.

Ool

Marijke van Uden

Op vrijdag einde middag gebeld. Om 18:00 uur kwam er al iemand.

Nijmegen

Vervelde

Geen moeilijke vragen gewoon opruimen!

Winterswijk

Anouk Spaan

We werden vriendelijk te woord gestaan en een dag later al ingepland! Helaas ging die niet door, maar er werd netjes over gebeld en een dag later was het geregeld.
Vriendelijk en kundig...
Vriendelijk en kundig geholpen, prijs volgens afspraak. Zeker een aanrader!

Oss

Tom K

Snelle service, prijs juist en afspraken volledig nagekomen. Daarnaast een vriendelijke en goede communicatie. Zeker een aanrader als je last heb van ongedierte

Zevenbergen

Truus Nijs

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van dit bedrijf en naar volle tevredenheid. Ik hoop het niet maar mocht ik nog voor een derde keer beestjes kwijt willen dan vast en zeker door dit bedrijf

Overasselt

Micha Atya/Selena Yer

Vriendelijke betrokken communicatie en een vakkundige aanpak. Zeker een aanrader 👍

Sint Willebrord

Bunk

Fantastische en snelle inzet. Binnen een enkel uur stond de beste man al op locatie.
Bij de 1e inzet waren direct alle wespen verdwenen.
Nogmaals dank.

Klaaswaal

Jolanda Broere

Vriendelijke contact, denkt mee. Houdt zich aan gemaakte afspraken.

Zevenbergschen Hoek

Perry Massar