Gebeld en dag later kwam iemand. Sindsdien geen wesp meer gezien. Ging kundig om met Corona-maatregelen.
Uithoorn
Grotendorst
Snelle service, veel vertrouwen in het bedrijf
Alphen aan den rijn
Van Hilst
Dominique (vd Velden BV) was ruim op tijd, een nette vriendelijke jonge man die kundig was. Hij legde alles goed uit, ook aan de buren en hij wist ook veel over wespengedrag en de koningin. Hij...Dominique (vd Velden BV) was ruim op tijd, een nette vriendelijke jonge man die kundig was. Hij legde alles goed uit, ook aan de buren en hij wist ook veel over wespengedrag en de koningin. Hij hield zich aan de coronaregels. De wespen vlogen twee uur lang naar buiten, geen doden dus. Bedankt!
Uithoorn
ellen Qualm
Snel, vakkundig
benthuizen
Merel Reith
Snel en netjes geregeld. Vriendelijke meneer kwam langs en legde alles goed en duidelijk uit. Top!
Alphen aan den Rijn
Knijnenburg
Binnen 24 uur ter plekke. Snelle behandeling. Zelfs het overtollige gif wat de tuin in was gewaaid spoot hij nog even weg met de tuinslang. Bescherming v hemzelf vond ik summier maar hij vond het...Binnen 24 uur ter plekke. Snelle behandeling. Zelfs het overtollige gif wat de tuin in was gewaaid spoot hij nog even weg met de tuinslang. Bescherming v hemzelf vond ik summier maar hij vond het goed genoeg.