Heel goed verlopen, op tijd aanwezig, correcte bestrijder. Allen ik las ergens dat de kosten tussen €60 en € 75 zouden zijn echter ik heb betaald €99,95.helaas. Verzuimd bij Kees-Jan van Dijk na te...Heel goed verlopen, op tijd aanwezig, correcte bestrijder. Allen ik las ergens dat de kosten tussen €60 en € 75 zouden zijn echter ik heb betaald €99,95.helaas. Verzuimd bij Kees-Jan van Dijk na te vragen wat de bestrijdingskosten bij VOB zijn. Ik moet nogmaals meedelen dat de uitvoering echt correct was. Dus deze meerkosten was het zeer waard.
Doetinchem.
H. VLOO
Westra ongediertebestrijding hebben goed werk afgeleverd!! zijn zeer tevreden
Stadskanaal
Janneke Tanrioven
Weet waar ze over praten, zeer proffesioneel Probleem direct verholpen klasse
Dordrecht
Anton Haring
Snel en adequaat. Vakkundig met tijd voor uitleg
Mussel
Goed!
Stadskanaal
E. De Winter
Prima en snel geholpen. Top!!
Gasselte
Linda
Snelle dienst. Op dezelfde dag dat ik belde kon er al iemand komen. Ik vind het in verhouding wel een hoge prijs, wist deze ook niet van te voren. (Had er zelf eerlijkheidshalve ook niet naar...Snelle dienst. Op dezelfde dag dat ik belde kon er al iemand komen. Ik vind het in verhouding wel een hoge prijs, wist deze ook niet van te voren. (Had er zelf eerlijkheidshalve ook niet naar gevraagd)
Vorden
Hoeksma
Zeer goed
Assen
Deen
Een keurige medewerker van de Fa.Westra heeft op vakkundige wijze het wespennest ingespoten en ons nog wat adviezen gegeven. Na 1 dag al veel minder wespen na een week geen wespen meer.